100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

101 προϊόντα

adidas Stan Smith – απορρόφηση κραδασμών και αναπήδησης

Τι να πει κανείς για τα παπούτσια adidas Stan Smith; Τα adidas Stan Smith αποτελούν σίγουρα το σύμβολο μιας πολύ συγκεκριμένης δεκαετίας και είναι το μοναδικό παπούτσι που έχει καταφέρει να στιγματίσει μια ολόκληρη γενιά. Παρόλο τον απλό σχεδιασμό του και την λιτή γραμμή του, το συγκεκριμένο μοντέλο παπουτσιού, έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά πολλών ανθρώπων και των δύο φίλων αλλά και όλο το φάσμα των ηλικιών. Αν ρίξετε μια ματιά τώρα έξω στο δρόμο, θα δείτε σίγουρα τρία στα πέντε παιδιά να φορούν άσπρα adidas Stan Smith και την ίδια στιγμή θα δείτε τουλάχιστον δύο στους πέντε ανθρώπους άνω των εξήντα να τα επιλέγουν για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Εκτός από την απλή και όμορφη εμφάνιση τους, έχουν και κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αγαπούν πολύ οι χρήστες τους. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά είναι η εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και αναπήδησης που προσφέρουν, έχοντας ως αποτέλεσμα τα πόδια να μην νιώθουν την αίσθηση κούρασης καθόλου ακόμα και αν τα φοράτε πολλές ώρες.

Άσπρα adidas Stan Smith – κλασική λύση και πρωτοποριακή τεχνολογία

Τα κλασικά άσπρα adidas Stan Smith εμφανίστηκαν την δεκαετία το 60 και ουσιαστικά τα παρήγαγαν αποκλειστικά για αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το τένις. Μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου μοντέλου adidas Stan Smith σε λευκό χρώμα και μετά την εξαιρετική του εμπορική επιτυχία όλα τα παπούτσια για τένις από όλες τις εταιρείες άρχισαν να προωθούνται σε λευκό χρώμα. Γενικότερα μετά την εμφάνιση των συγκεκριμένων παπουτσιών στο άθλημα του τένις άρχισε να κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Στις μέρες μας, τα γυναικεία παπούτσια adidas Stan Smith αλλά και τα ανδρικά adidas Stan Smith δεν έχουν χάσει καθόλου από τη αίγλη τους και συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στις 3 πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών. Πλέον τα adidas Stan Smith δεν βγαίνουν μόνο σε λευκό αλλά και σε πολλά άλλα χρώματα έτσι ώστε να καταφέρουν να ικανοποιήσουν όλους τους μικρούς καταναλωτές που συνέχεια αποζητούν το καινούργιο και το πιο καινοτόμο. Αυτό που καταλαβαίνουμε από τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι ότι παρόλη την κλασική εμφάνισή τους καταφέρνουν πάντα να είναι καινοτόμα, εφόσον οι πρωτοποριακές του τεχνολογίες τα κατατάσσουν πάντα σχεδιαστικά ανάμεσα στα κορυφαία αθλητικά παπούτσια.

Γυναικεία παπούτσια adidas Stan Smith – δώστε έμφαση στον χαρακτήρα σας

Επιλέγοντας ανδρικά ή γυναικεία adidas Stan Smith είναι σίγουρο ότι κάνετε την επιλογή που έκανε ένας στους δύο ανθρώπους, πίσω στη δεκαετία του 60. Η κλασική και minimal εμφάνιση του έχει καταφέρει να παραμείνει αμετάβλητη στο χρόνο και αυτό είναι που τα κάνει να υπερέχουν από όλα τα άλλα μοντέλα. Είναι ένα κλασικό παπούτσι τένις που σίγουρα αποτελεί το πιο ευέλικτο σχέδιο στην αγορά, αφού η αδιαμφισβήτητη πράσινη και λευκή παλέτα του είναι αυτή που το έχει εδραιώσει για τα καλά στις υψηλές θέσεις πωλήσεων που βρίσκεται.

adidas Stan Smith – Συχνές ερωτήσεις

Πώς να καθαρίσω τα adidas Stan Smith παπούτσια μου;

Το καλό με τα adidas Stan Smith, είναι ότι αν λεκιαστούν μπορούν πολύ εύκολα να καθαριστούν. Η λύση του πλυντηρίου είναι πάντα εύκολη, αλλά αν δεν θέλετε να ταλαιπωρήσετε τόσο τα παπούτσια σας τότε ένα νωπό πανί είναι /ότι ακριβώς χρειάζεστε για να κάνετε τα παπούτσια σας να δείχνουν σαν καινούργια.

adidas Stan Smith – ποιο νούμερο;

Τα adidas Stan Smith παπούτσια δεν διαφέρουν τόσο πολύ από τα υπόλοιπα αθλητικά παπούτσια όσον αφορά το νούμερο. Αυτό σημαίνει ότι όπως ακριβώς αγοράζουμε τα αθλητικά μας παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα, έτσι ακριβώς θα κάνουμε και με το καινούργιο μας ζευγάρι adidas Stan Smith.