30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Θερμομόνωση
Είδος κουμπώματος
Προϊόντα: 182
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Παπούτσια Camper - Άνετα καθημερινά υποδήματα

Από τότε που ο Λορέντζο Φλουξά Ροσεγιό ίδρυσε την μάρκα υποδημάτων Camper στην Ισπανία το 1975, αυτή έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε παγκόσμια δύναμη του σχεδιασμού παπουτσιών, με ιδιαιτέρως δημιουργικά και ξεχωριστά σχέδια, τολμηρές διαφημιστικές καμπάνιες και συνεργασίες με επώνυμες προσωπικότητες. Το μόνο της εταιρείας βασίζεται, εκτός από τον κομψό σχεδιασμό, στην άνεση του ανθρώπου που τα έχει φορέσει. Τα παπούτσια Camper, είτε αναφερόμαστε σε ανδρικά παπούτσια Camper, σε γυναικεία παπούτσια Camper, ή ακόμα και σε παπούτσια Camper για παιδιά, είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά υλικά που εγγυώνται ένα ιδανικό περιβάλλον για τα πόδια του ανθρώπου που θα τα επιλέξει. Ακόμα και αν τα φοράτε για πολλές ώρες συνεχόμενες μέσα στην ημέρα, δεν θα νιώσετε να σας ενοχλούν, ούτε θα προκύψουν έντονες μυρωδιές από τα πόδια σας.

Ανδρικά και γυναικεία Camper - Υψηλή ποιότητα δέρματος στα παπούτσια

Ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον κατά την κατασκευή των παπουτσιών Camper είναι το δέρμα. Πρόκειται για υλικό υψηλής ποιότητας, το οποίο εδώ και λίγα χρόνια μέσα από εργοστάσια της Κίνας μετατρέπεται στα εξαιρετικά παπούτσια. Όπως είχε τονίσει και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας για τη συγκεκριμένη επιλογή “Θα ήμασταν τρελοί αν δεν επιλέγαμε να φτιάχνουμε τα παπούτσια μας στην Κίνα, οι ικανότητες της κινεζικής παραγωγής παπουτσιών είναι εντυπωσιακές. Και έτσι δείχνουν να είναι τα πράγματα, αφού η ποιότητα δεν άλλαξε στο ελάχιστο από την αλλαγή έδρας των εργοστασίων της εταιρείας. Η ποιότητα των υλικών παραμένει εξαιρετική και οι πελάτες, άνδρες και γυναίκες, πολύ ικανοποιημένοι από τα προϊόντα που φοράνε.

Παιδικά παπούτσια Camper - Επιλέξτε τα καλύτερα παπούτσια για το μωρό σας

Σε όποια εμπορικά καταστήματα και αν ψάξετε, είτε πρόκειται για φυσικά καταστήματα, είτε και σε ηλεκτρονικά του διαδικτύου, θα είναι πολύ μεγάλο το εύρος των επιλογών σε παιδικά παπούτσια Camper. Η εταιρεία έχει φροντίσει να δημιουργήσει πλούσιες συλλογές σε παπούτσια κάθε είδους για τους μικρούς φίλους της, τα οποία μπορούν να φορεθούν από μωρά μερικών μηνών, μέχρι και από μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους. Πρόκειται για παπούτσια που προσφέρουν ασφάλεια στα δραστήρια παιδιά σας, και τα οποία δεν θα σας προδώσουν ποτέ με την ποιότητά τους.

Camper - Συχνές ερωτήσεις

Camper - Ποια είναι αυτη τη εταιρεία;

Η εταιρεία υποδημάτων με έδρα τη Μαγιόρκα, η οποία ιδρύθηκε από την οικογένεια Camper το 1975, έγινε καινοτόμος στον χώρο των πολυτελών υποδημάτων, με μια σειρά από μοναδικά καταστήματα ιδιαιτέρων φιλοσοφιών, μαζί με μερικά εκκεντρικά μοντέλα παπουτσιών που κατάφεραν να την κάνουν αρκετά δημοφιλή. Πλέον, είναι μία από τις ισχυρότερες μάρκες παγκοσμίως, με εκατομμύρια ανθρώπους να κυκλοφορούν με τα παπούτσια της.

Camper - Ποιοι είναι οι δείκτες μεγεθών;

Πριν σπεύσετε να αγοράσετε ένα παπούτσια από την εταιρεία Camper, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι ίσως τα νούμερα της συγκεκριμένης μάρκας να μην αντιστοιχούν στον απόλυτο βαθμό με τα νούμερα των παπουτσιών που φορούσατε στο παρελθόν. Τα παπούτσια της Camper, από τα χειμερινά μποτάκια Camper, μέχρι την χαρακτηριστική έκδοση σε παπούτσια Peu Campi της Camper, καλό θα είναι να τα αναζητήσετε σε ένα νούμερο μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που συνήθως αγοράζετε. Έτσι, αν φοράτε για παράδειγμα 42, καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα παπούσια Camper σε νούμερο 43, αφού η φόρμα του είναι στενή και δεν ανοίγει ιδιαίτερα όσο καιρός και αν περάσει, χάρη στα στιβαρά και ποιοτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του.