Προϊόντα: 161
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Δημιούργησε αυθεντικά outfits με την Desigual σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Οι τσάντες Desigual αλλά και όλα της τα προϊόντα, χαρακτηρίζονται από τα πολύχρωμα σχέδια και το τολμηρό του design. H συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από Desiqual messenger τσάντες, από τσάντες πλάτης Desiqual, από Desiqual πορτοφόλια, Desiqual παπούτσια και διάφορα άλλα ευφάνταστα αξεσουάρ και ρούχα. Είναι ένα μοναδικό στο είδος του brand, που λατρεύεται από εκατομμύρια ανθρώπους, και αυτό γιατί η πρωτοτυπία των σχεδίων του, τα άπειρα χρώματά του και ο εντυπωσιακός του χαρακτήρας είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η επιλογή των σωστών χρωμάτων όσον αφορά τα προϊόντα Desigual που θα πάρετε είναι ίσως το μόνο δύσκολο κομμάτι που θα χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια όσον αφορά την αγορά για παράδειγμα σε μία τσάντα Desigual. Aν βρείτε τα χρώματα που ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σας, τότε είναι σίγουρο ότι θα αναδείξετε την εμφάνισή σας αλλά και το καλοραμμένο σας outfit. To να γνωρίζουμε ποια χρώματα μας ταιριάζουν και ποια όχι μπορούν να σας βοηθήσουν να «τολμήσετε» χρωματικά. Αν φοβάστε λοιπόν να ρισκάρετε χρωματικά καλό θα ήταν να δείτε ποια είναι τα χρώματα που σας κολακεύουν περισσότερο και να τα επιλέξετε.

Τσάντες Desigual – μια απολαυστική πινελιά χρώματος

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι τα προϊόντα Desigual είναι φτιαγμένα μόνο για ανθρώπους μικρής ηλικίας αλλά κάτι τέτοιο είναι τελείως λάθος. Όλες οι ηλικίες μπορούν να φορέσουν Desigual αρκεί να αγαπούν τα χρώματα και τα περίτεχνα σχέδια και αρκεί βέβαια να τα συνδυάσουν σωστά. Αν για παράδειγμα έχετε ανάγκη από ένα πορτοφόλι Desigual καλό θα ήταν να το συνδυάσετε χρωματικά με την καθημερινή σας τσάντα για να υπάρχει μια σχετική αρμονία. Αν πάλι θέλετε να αγοράσετε ένα καπέλο Desigual, τότε φροντίστε το υπόλοιπο σύνολο με το οποίο θα το φορέσετε να είναι πιο «ήσυχο» και το καλύτερο είναι να είναι μονόχρωμα έτσι ώστε να το αναδείξετε στον μέγιστο βαθμό. Όταν λοιπόν αναδιοργανώσετε την ντουλάπα σας και δείτε τι είναι αυτό ακριβώς που σας λείπει, αξιολογήστε τις ελλείψεις σας σε χρώματα, για να αγοράσετε τα Desigual προϊόντα σας με σύνεση και επιτυχία. Είναι σημαντικό κομμάτι να μάθετε πώς συνδυάζονται τα χρώματα, ποια είναι τα βασικά και ποια τα δευτερεύοντα και αναλόγως να πράξετε.

Τσάντα πλάτης Desigual – ένα λειτουργικό αξεσουάρ σε αυθεντικό σχεδιασμό

Οι τσάντα πλάτης ή αλλιώς το backpack δεν λείπει πλέον από καμία γυναίκα. Η λειτουργικότητα της συγκεκριμένης τσάντας είναι αυτή που την έχει κάνει αναπόσπαστο κομμάτι μιας απαιτητικής καθημερινότητας. Αν ανήκετε σε αυτή την πολυάσχολη μερίδα γυναικών, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δείχνετε κομψή επιλέξτε τσάντες πλάτης Desigual και κλέψτε τις εντυπώσεις. Υπάρχουν άπειρες backpack στην Desigual για όλους τους τύπους γυναικών. Υπάρχουν αυτές που έχουν μια θήκη για εκείνες που δεν έχουν πολλά πράγματα και όσα έχουν θέλουν να είναι συγκεντρωμένα και αυτές που έχουν πολλές θήκες για εκείνες με πολλά πράγματα και είναι οργανωτικές.

Desigual – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Desigual – ποια είναι αυτή η επωνυμία;

Πρόκειται για μια εταιρεία που μετρά ήδη αρκετά χρόνια στον χώρο της μόδας και με παγκόσμια απήχηση. Από τον πρώτο καιρό λειτουργίας της είχε καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές πολλών γυναικών, χάρη στα μοντέρνα patterns και την εξαιρετική ποικιλία των χρωμάτων της σε κάθε δημιουργία.

Desigual – πώς προφέρεται;

Το όνομα της συγκεκριμένης εταιρείας δεν είναι πολύ εύκολο. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που το αγοράζουν και το προφέρουν λανθασμένα. Η σωστή προφορά της λέξης είναι «ντεζίγκουαλ».