30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Σετ πολλών τεμαχίων
Ύφασμα
Προϊόντα: 113
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Vibram Fivefingers για τους λάτρεις του φυσικού τρεξίματος

Τα παπούτσια Vibram Fivefingers είναι σίγουρα διαφορετικά από τα τυπικά παπούτσια τρεξίματος. Το φυσικό τρέξιμο έχει τα πλεονεκτήματά του, αλλά πρέπει να προσέχετε τις πέτρες ή τις ανωμαλίες του δρόμου. Η σειρά παπουτσιών Vibram Fivefingers trek & trail διαθέτει ανθεκτική και ευέλικτη σόλα. Από τη μία πλευρά, σας επιτρέπει να αισθάνεστε την επιφάνεια στην οποία τρέχετε, αλλά από την άλλη, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλεια κάθε δακτύλου ξεχωριστά. Η ιταλική εταιρεία αναζητούσε πάντα έναν τρόπο να φέρει τον δρομέα ακόμα πιο κοντά στη φύση. Και έτσι, επέλεξε μια εντελώς νέα λύση στην οποία τα παπούτσια μοιάζουν με το ανθρώπινο πόδι, παρέχοντας την αίσθηση του σχεδόν ξυπόλυτου βαδίσματος.

Vibram Fivefingers - εξειδικευμένα μινιμαλιστικά παπούτσια

Τα παπούτσια Vibram Fivefingers έχουν εκτοξευθεί στα ύψη λόγω των σόλων υψηλής απόδοσης και έχουν αλλάξει εντελώς όλο το σενάριο των παραδοσιακών μεθόδων προπόνησης. Εδώ κάθε δάχτυλο έχει ξεχωριστό χώρο. Τα υποδήματα Vibram Fivefingers μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς. Συνιστώνται για γυμναστική, κυκλική προπόνηση ή θαλάσσια αθλήματα. Με τη σταδιακή χρήση, τα Vibram FiveFingers θα βοηθήσουν στη συμμετοχή και την ενδυνάμωση των μυών των ποδιών και των κάτω άκρων των ποδιών σας, ενώ το τρέξιμο με FiveFingers θα ενθαρρύνει ένα πιο φυσικό πρόσθιο πάτημα που μειώνει τις επιπτώσεις στα γόνατα, τα ισχία και το κάτω μέρος της πλάτης σας που σχετίζονται με το τρέξιμο με φτέρνα. Το κατάστημα Vibram Fivefingers σας επιτρέπει να αγοράσετε παπούτσια που βελτιώνουν την τεχνική του τρεξίματος σας.

Vibram Fivefingers - στο ηλεκτρονικό κατάστημα epapoutsia.gr

Τα παπούτσια Vibram Five Fingers παρέχουν έναν μοναδικό τρόπο για να αισθάνεστε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας σε διάφορα εδάφη. Είτε πεζοπορία σημαίνει μια μέρα στις κορυφές ή στα δάση, είτε ακόμη και κατά μήκος του μονοπατιού Machu Picchu, τα παπούτσια αυτά επιτρέπουν στα πόδια σας να κινούνται φυσικά και να τοποθετούν το σώμα σας σε μια φυσικά ευθυγραμμισμένη στάση. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα epapoutsia.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη επιλογή από Vibram Fivefingers. Οι κύριοι θα ενθουσιαστούν από τα μαύρα μοντέλα Kso Evo με ωραίες κίτρινες λεπτομέρειες. Ενώ, τα γυναικεία παπούτσια Vibram Fivefingers μπορούν να αγοραστούν σε πιο φωτεινά χρώματα: ροζ, πορτοκαλί ή γαλαζοπράσινο. Όπου κι αν σας οδηγήσουν τα ταξίδια σας, τα Vibram FiveFingers που θα βρείτε στο epapoutsia.gr θα ενισχύσουν τις περιπέτειές σας, όσο κανένα άλλο υπόδημα.

Παπούτσια και αξεσουάρ Vibram Fivefingers - Συχνές ερωτήσεις

Vibram Fivefingers - Πού να αγοράσετε; Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσέγγιση στην προπόνηση φυσικής κατάστασης που βασίζεται στην αίσθηση του σχεδόν ξυπόλυτου βαδίσματος με τα παπούτσια Vibram Five Fingers. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα epapoutsia.gr μπορείτε να τα ανακαλύψετε όλα. Επιπροσθέτως, εδώ η τιμή των Vibram Fivefingers είναι συνήθως χαμηλότερη σε σύγκριση με άλλα καταστήματα και οι αγορές συνοδεύονται με ελκυστικές εκπτώσεις. Vibram Fivefingers - Τι είναι αυτή η μάρκα; Τα παπούτσια Vibram Fivefingers ανήκουν σε μια ιταλική μάρκα που δημιουργεί εξειδικευμένα παπούτσια φυσικού τρεξίματος. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός τους, που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, εμπλέκει την ανατομία μας να λειτουργεί φυσικά και μας επιτρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σύνδεση με το έδαφος στο οποίο κινούμαστε. Η χαρακτηριστική σόλα δίνουν την αίσθηση των "γυμνών ποδιών".