30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Είδος κουμπώματος
Πλάτος παπουτσιού
Προϊόντα: 470
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Οι γυναικείες εσπαντρίγιες είναι από τα πιο άνετα παπούτσια για κάθε γυναίκα για τις πιο ζεστές ημέρες. Είναι ελαφριά, βολικά, μπορούν να εξασφαλίσουν τη μέγιστη άνεση για τα πόδια μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρα και να συνδυαστούν με οποιαδήποτε ενδύματα. Στον ιστότοπο epapoutsia.gr μπορείτε να βρείτε παραπάνω από 600 σχέδια από γυναικείες εσπαντρίγιες που να είναι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Γυναικείες εσπαντρίγιες - η τέλεια επιλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Κάθε γυναίκα περιμένει με ανυπομονησία να έρθουν οι ζεστές και ηλιόλουστες ημέρες για να φορέσει τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες. Με αυτές μπορεί να τριγυρνάει ατελείωτες ώρες στους δρόμους της πόλης και στα πάρκα και να μην αισθάνεται καμιά ενόχληση στο τέλος της ημέρας. Όλα αυτά είναι σημαντικά και ορίζουν τα παπούτσια αυτά ως περιζήτητα από δεκαετίες.

Γυναικείες Εσπαντρίγιες Για Φορέματα, παντελόνια και στιλάτα σορτς

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα, όταν επιλέγουμε καινούριες εσπαντρίγιες, είναι το γεγονός ότι αυτές μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτους συνδυασμούς με οποιαδήποτε ενδύματα. Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξουμε ένα αεράτο λουλουδάτο φόρεμα ή σορτς ντένιμ. Οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ. Παρατηρούμε ιδιαίτερα καλούς συνδυασμούς με μακριά παντελόνια σε έντονες φρέσκες αποχρώσεις που δημιουργούν μια καλή διάθεση του κάθε ανθρώπου που σας βλέπει.

Πλατφόρμες εσπαντρίγιες – εξαιρετικά ελαφριά παπούτσια που παρέχουν μέγιστο εξαερισμό για το καυτό καλοκαίρι

Οι καλοκαιρινές ημέρες χαρακτηρίζονται με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και μερικές φορές πρέπει να είμαστε έξω όλη την ημέρα. Για αυτό τον λόγο τα πόδια μας το βράδυ μπορεί να υποφέρουν από μεγάλη κόπωση, ειδικά εάν δεν έχουμε επιλέξει τα κατάλληλα παπούτσια. Οι Γυναικείες εσπαντρίγιες είναι εκείνα τα παπούτσια, χάρη στα οποία εκτός το ότι τα πόδια μας μπορούν να αερίζονται, μας προσφέρουν την μέγιστη άνεση, ακόμα και όταν προτιμήσουμε πλατφόρμες. Αυτά τα παπούτσια είναι ελαφριά και κάθε γυναίκα, που τα φοράει, αισθάνεται σαν να πετάει.

Παπούτσια τύπου «Εσπαντρίγιες» - συχνές ερωτήσεις

Πως να φοράτε τις εσπαντρίγιες;

Τα υποδήματα τύπου «Εσπαντρίγιες» είναι κατάλληλα όπως για την άνοιξη, έτσι και για το καλοκαίρι. Μερικές φορές η θερμοκρασία το πρωί και το βράδυ μπορεί να είναι πιο χαμηλή από την αναμενόμενη και για αυτόν τον λόγο μπορείτε να βάλετε και λεπτές κάλτσες που να μην φαίνονται. Πως να διαλέξουμε τις εσπαντρίγιες; Η σωστή επιλογή των παπουτσιών τύπου «εσπαντρίγιες» είναι πολύ σημαντική, επειδή θα εξασφαλίσει την άνεσή μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ημερών. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι είναι καλά να συνδυάζετε το χρώμα των παπουτσιών με αυτό των ρούχων που έχετε επιλέξει για την ανάλογη ημέρα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε στρωτές εσπαντρίγιες ή πλατφόρμες - όλα εξαρτούνται από το πως αισθάνεστε για το ύψος σας.

Πως να συνδυάσουμε τις εσπαντρίγιες με κομψό παντελόνι;

Τα κομψά παντελόνια για άλλη μια φορά παρουσιάζονται δυναμικά στην γυναικεία εμφάνιση. Εάν το παντελόνι είναι στενό και υπογραμμίζει τις καμπύλες των μηρών σας, μπορείτε να επιλέξετε πλατφόρμες εσπαντρίγιες για να δημιουργήσετε την εικόνα μεγαλύτερου ύψους. Εάν όμως έχετε επιλέξει πιο φαρδιά παντελόνια, που φοριούνται ευρέως, η καλύτερη επιλογή θα ήταν οι στρωτές εσπαντρίγιες, που θα προσθέσουν κομψότητα στην εμφάνισή σας.

Τι εσπαντρίγιες να διαλέξουμε για ένα φόρεμα;

Τα φορέματα, ανάλογα με το μήκος τους, μπορούν να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε εσπαντρίγιες. Τα μίνι φορέματα συνδυάζονται τέλεια με πλατφόρμες εσπαντρίγιες, που δείχνουν τα πόδια σας πιο μακριά. Τα μάξι φορέματα είναι πιο κατάλληλα για στρωτά παπούτσια, με τα οποία θα μειώσετε και την πιθανότητα για δυσάρεστα ατυχήματα.