30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Πλάτος παπουτσιού
Τύπος μύτης
Προϊόντα: 2.878
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Γυναικείες παντόφλες για το σπίτι, για την παραλία και για καλοκαιρινές βόλτες – πώς να τις φορέσω με στυλ;

Οι γυναικείες παντόφλες με γούνα έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να κερδίζουν δημοτικότητα, ειδικότερα όταν πλησιάζουν οι κρύοι μήνες του χειμώνα. Ακόμα και αυτό το είδος παντόφλας δεν εστιάζει μόνο στην άνεση και στην ξεκούραση. Αντιθέτως, εστιάζει επίσης στην υψηλή αισθητική αλλά και στο προσωπικό γούστο των γυναικών. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που οι συγκεκριμένες παντόφλες υπάρχουν σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών. Υπάρχουν ωστόσο γυναίκες που ανήκουν σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες οι οποίες τις φορούν και εκτός σπιτιού κάνοντας έτσι ένα fashion statement που θα τις χαρακτηρίζει. Επίσης δεν είναι και λίγοι αυτοί οι σχεδιαστές ρούχων που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τις παντόφλες με γούνα και σε πασαρέλες έτσι ώστε να καταφέρουν να προσελκύσουν και ένα πιο νεανικό κοινό. Η κομψότητα είναι συναφής και με τις παντόφλες γι’ αυτό αγοράστε ένα όμορφο ζευγάρι και για την παραλία και για τις καλοκαιρινές σας βόλτες.

Casual γυναικείες παντόφλες – άνεση σε κάθε περίσταση

Τα παπούτσια ήταν ανέκαθεν ένα στοιχείο από το οποίο καταλάβαινες το στυλ και γιατί όχι ακόμη και την προσωπικότητα του άλλου. Στα παπούτσια σίγουρα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη αλλά μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται και οι γυναικείες παντόφλες. Αν αναρωτιέστε λοιπόν για το ποιες είναι εκείνες οι γυναικείες παντόφλες για το σπίτι που είναι οι ιδανικές για εσάς, τότε θα πρέπει να εστιάσετε στο προσωπικό σας στυλ, στην αισθητική σας αλλά και στην καθημερινή σας ανάγκη για ξεκούραση. Σε περίπτωση λοιπόν που είστε μια νέα και σύγχρονη γυναίκα και ψάχνετε για τις ιδανικές casual γυναικείες παντόφλες, τότε καλό είναι να εστιάσετε σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και είναι σίγουρο ότι θα κάνετε την καλύτερη αγορά.

Παντόφλες Adidas, Kubota, Birkenstock και πολλά άλλα επώνυμα μοντέλα στο epapoutsia.gr

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι οι γυναίκες τις περισσότερες φορές εστιάζουν στην εμφάνισή και όχι στην άνεση όσον αφορά τα υποδήματά τους. αυτό τις οδηγεί σε λανθασμένες αγορές οι οποίες στο μέλλον μπορεί να τις μετανιώνουν. Μέχρι να γίνει αυτό αγνοούν τις ενοχλήσεις και τον πόνο που τους προκαλούν με αποτέλεσμα να αισθάνονται τα πόδια τους μονίμως κουρασμένα και ταλαιπωρημένα. Αν ανήκετε σε αυτό τον τύπο γυναικών τότε είναι σίγουρο ότι η επόμενη αγορά σας θα πρέπει να είναι παντόφλες και μάλιστα παντόφλες Kubota, παντόφλες Adidas ή ακόμη και παντόφλες Birkenstock που άνετα μπορείτε να βρείτε στο epapoutsia.gr. Τα τρία προαναφερθέντα brand είναι αυτά που είναι τα πιο δημοφιλή λόγω της ανατομίας και της άνεσης που απλόχερα προσφέρουν στα κουρασμένα πόδια. Μην ξεχνάτε ότι οι γυναικείες παντόφλες που θα αγοράσετε θα είναι αυτές που θα στηρίζουν την βάση του σώματός σας, δηλαδή τα πόδια και θα πρέπει να έχουν άψογη εφαρμογή και να κρατούν τα πόδια σας «χαρούμενα» καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Γυναικείες παντόφλες – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Πώς να διαλέξω μέγεθος σε παντόφλες;

Η επιλογή μεγέθους σε παντόφλα είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι. Η πιο σωστή κίνηση όμως είναι να αγοράσετε ένα νούμερο μεγαλύτερες από αυτό που φοράτε σε παπούτσι γιατί όλοι έχουμε την τάση να μη φοράμε τις παντόφλες μας έχοντας όλο το πόδι μας μέσα.

Ποιες παντόφλες είναι κατάλληλες για το νοσοκομείο;

Αν πρόκειται να νοσηλευτείτε σε κάποιο νοσοκομείο, θα πρέπει να έχετε τις κατάλληλες παντόφλες. Κατάλληλες για νοσοκομείο παντόφλες είναι αυτές που φοριούνται πολύ εύκολα χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε για να τις φορέσετε.