100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Τύπος προϊόντος
Θερμομόνωση
Προϊόντα: 2.507
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Θέλετε να αγοράσετε παπούτσια στο παιδί σας που θα γίνουν γρήγορα τα αγαπημένα του; Τα παπούτσια με αυτοκόλλητο κούμπωμα είναι η δική σας επιλογή!

Παιδικά παπούτσια με αυτοκόλλητο κούμπωμα - Πρακτικά και άνετα παπούτσια για τους πιο μικρούς

Όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας είχαμε αγαπημένα παπούτσια με τα οποία θέλαμε ακόμα και να κοιμηθούμε, ώστε να μην εξαφανιστούν κατά λάθος το πρωί. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από τις παρόμοιες αναμνήσεις μας συνδέονται με τα ειδικά δημιουργημένα για παιδιά παπούτσια με αυτοκόλλητο κούμπωμα. Τα καινοτόμα αυτοκόλλητα velkro επιτρέπουν στο παιδί σας να φοράει τα παπούτσια του μόνο του, ενώ στην πρώιμη παιδική ηλικία η αίσθηση ανεξαρτησίας είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές στη ζωή των παιδιών. Τα παπούτσια αυτά είναι άνετα, πρακτικά και εξακολουθούν να είναι αγαπημένα των παιδιών σήμερα.

Αθλητικά παπούτσια με αυτοκόλλητο κούμπωμα - Επιλέξτε ένα σχέδιο για το παιδί σας

Τα παιδιά έχουν ανάγκη από τα καλύτερα παπούτσια, τα οποία να φροντίζουν τα πόδια τους και ταυτόχρονα να συμβάλλουν στην ανάπτυξη τους. Ένα από τα πιο προτιμόμενα σχέδια παπουτσιών είναι τα sneakers με αυτοκόλλητο κούμπωμα. Από την μια πλευρά τα παπούτσια αυτά είναι η απόλυτη τάση και στα παιδικά και στα υποδήματα των γονιών τους και φαίνονται πραγματικά χαριτωμένα και από την άλλη, η σόλα είναι κατάλληλη για έντονη σωματική δραστηριότητα, κάτι με το οποίο χαρακτηρίζονται τα περισσότερα παιδιά. Με αυτά τα παπούτσια το παιδί σας θα μπορεί να τρέχει και να πηδάει εύκολα χωρίς να αισθάνεται ενόχληση στα πόδια του. Πραγματικά αξίζει να δώσετε προσοχή στα sneakers με αυτοκόλλητο κούμπωμα (sneakers with velcro) όταν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια για το παιδί σας.

Παπούτσια με αυτοκόλλητο κούμπωμα για αγόρια - Μια μοντέρνα και στιλάτη λύση για τους πιο μικρούς

Εάν αναρωτιέστε ποια είναι τα πιο δημοφιλή παιδικά παπούτσια στην αγορά τώρα, τότε εστιάστε στα παπούτσια με αυτοκόλλητο κούμπωμα για αγόρια (boys shoes). Αυτά τα παπούτσια είναι κατάλληλα επίσης και για κορίτσια. Όλα τα παιδιά είναι ερωτευμένα μ’ αυτά επειδή δεν χρειάζεται να τα δένουν και γλυτώνουν από τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω έλλειψης εμπειρίας. Ρυθμίζονται εύκολα, κάτι που βοηθά στο σφίξιμο ή στην χαλάρωση τους όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Παπούτσια με αυτοκόλλητο κούμπωμα - Συχνές ερωτήσεις

Πως να επιλέξουμε το μέγεθος των παιδικών παπουτσιών;

Τα παιδικά παπούτσια πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά, καθώς το βάδισμα και η στάση του σώματος του παιδιού καθορίζονται κυρίως από την καλή κατάσταση των ποδιών του. Εάν δεν επιλέξουμε το σωστό για το παιδί μας μέγεθος, αυτό θα έχει επίπτωση σε ολόκληρο του το σώμα. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να τοποθετήσουμε τη σόλα του παπουτσιού στο πόδι του παιδιού για να δούμε εάν υπάρχει χώρος στο μπροστινό μέρος. Με αυτόν τον τρόπο θα βεβαιωθούμε ότι τα παπούτσια είναι το κατάλληλο μέγεθος και θα είναι άνετα.

Τι είδος παιδικών παπουτσιών να αγοράσουμε;

Τα παιδιά είναι εξαιρετικά δραστήρια και για αυτόν τον λόγο τα παπούτσια με κορδόνια δεν είναι μια καλή ιδέα. Αυτό που σας προτείνουμε είναι τα αγαπημένα σε όλα τα παιδιά παπούτσια με αυτοκόλλητο κούμπωμα. Φοριούνται εύκολα και μετά το μόνο πράγμα που μένει είναι να συνδεθούν τα δύο μέρη του αυτοκόλλητου. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όλα τα παιδιά τα λατρεύουν.

Πως να ανοίξουμε τα παιδικά παπούτσια;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά σπρέι για να ανοίξετε το δέρμα ή το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα παπούτσια ή να εμπιστευτείτε την παλιά μέθοδο τοποθετώντας σακούλες γεμάτες με πάγο μέσα στα παπούτσια για μια νύχτα. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε από το παιδί σας να φορέσει τα παπούτσια στο σπίτι για να ανοίξουν πριν βγει μ’ αυτά έξω Μπορείτε επίσης να του φορέσετε για μικρό χρονικό διάστημα λίγο πιο χοντρές κάλτσες και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.