100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

37 προϊόντα

Παπούτσια για γήπεδο – άνετα και ευκολοφόρετα

Για το άθλημα του ποδοσφαίρου ο εξοπλισμός είναι απολύτως απαραίτητος για την αποφυγή τραυματισμών που μπορεί να γίνουν και χρόνιοι. Ένα από τα σημαντικότερα μέρη του εξοπλισμού είναι σίγουρα τα παπούτσια ποδοσφαίρου. Πριν λοιπόν προβείτε σε κάποια αγορά καλό θα ήταν να γνωρίζετε κάποια πράγματα που θα σας φανούν απολύτως απαραίτητα και πολύ χρήσιμα έτσι ώστε να αγοράσετε τα καλύτερα παπούτσια χλοοτάπητα. Φυσικά, σε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου απαιτείται να φοράτε ποδοσφαιρικά παπούτσια χλοοτάπητα ή παπούτσια για τεχνητό γρασίδι. Μην απορείτε γιατί υπάρχουν παπούτσια ποδοσφαίρου και για τους δύο τύπους γηπέδου και μάλιστα με λίγα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι κακό να έχετε μόνο το ένα είδος και να παίζετε με αυτό και στα δύο είδη γηπέδου. Το άσχημο είναι να προπονήστε ή να παίζετε αγώνα κοινά αθλητικά παπούτσια, τα οποία στις συγκεκριμένες προαναφερθείσες περιπτώσεις, δεν μπορούν ούτε να αποτρέψουν αλλά ούτε και να προστατεύσουν από τραυματισμούς.

Ποδοσφαιρικά παπούτσια χλοοτάπητα – τα καλύτερα για το γήπεδο

Είναι πολύ σημαντικό τα αθλητικά παπούτσια για χλοοτάπητα να ταιριάζουν άψογα στο πέλμα σας και στο σχήμα του ποδιού σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν πάντα να δοκιμάζονται με τις ποδοσφαιρικές κάλτσες που θα τα συνοδεύουν. Είναι σημαντικό να ελέγχετε την εφαρμογή τους με τις κάλτσες ποδοσφαίρου γιατί αν το φορέσετε με άλλες δεν θα έχουν την άψογη εφαρμογή που θα θέλατε. Μη ξεχνάτε ότι τα παπούτσια για γήπεδο που θα διαλέξετε μπορεί να είναι κομψά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές στον κόσμο χρησιμοποιούν τα παπούτσια για γήπεδο ως δήλωση μόδας για να εκφράσουν το δικό τους προσωπικό στυλ. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για το στυλ σας και αν δεν θέλετε να αλλάξετε παπούτσια μπορείτε κάλλιστα να αλλάξετε κορδόνια παπουτσιών που θα εξυπηρετήσουν τον ίδιο σκοπό.

Ποδοσφαιρικά παπούτσια – ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια για χλοοτάπητα αποτελούν αν όχι το σημαντικότερο, σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του ποδοσφαιρικού εξοπλισμού, επειδή βοηθούν τους παίκτες να στέκονται γερά στα πόδια του και να μην πέφτουν στο γρασίδι εύκολα. Όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι περισσότερο από απλά παπούτσια, είναι η προστασία σας και το ποδοσφαιρικό σας μέλλον εξαρτάται άμεσα από αυτά. Σχεδόν όλα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια πλένονται πολύ εύκολα στο πλυντήριο χωρίς να έχουν κανενός είδους επιπλέον φθορά. Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος ποδοσφαιρικών παπουτσιών, υπάρχουν πάρα πολλά είδη. Κάποια έχουν τάπες και άλλα όχι, άλλα είναι για τεχνητό γρασίδι και άλλα για φυσικό, άλλα με ενσωματωμένο λάστιχο και άλλα σκέτα. Όλα όμως εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, το να παίζετε άνετα και εύκολα το άθλημα που λατρεύετε.

Παπούτσια χλοοτάπητα – Συχνές ερωτήσεις

Πώς φτιάχνονται τα ποδοσφαιρικά παπούτσια;

Συνήθως τα αθλητικά ποδοσφαιρικά παπούτσια φτιάχνονται από καθαρό δέρμα. Ωστόσο, όσο περνούν τα χρόνια με τις τεχνολογικές εξελίξεις φτιάχνονται και από άλλου είδους υφάσματα. Τα πιο σύγχρονα ποδοσφαιρικά παπούτσια πλέον κατασκευάζονται με συνδυασμό δέρματος και συνθετικού υφάσματος.

Ποιες είναι οι ιδιότητες των παπουτσιών για χλοοτάπητα;

Οι ιδιαιτερότητες των παπουτσιών για χλοοτάπητα είναι σίγουρα το βάρος τους. Όλοι μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι το ελαφρύ ποδοσφαιρικό παπούτσι μπορεί να σε κάνει να τρέξεις πιο γρήγορα, να είσαι αποδοτικός σε κάθε αγώνα και να σε κάνουν να αντέχεις το τρέξιμο για περίπου ενενήντα λεπτά.