100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

858 προϊόντα

Αντρικά παπούτσια προπόνησης – Βελτιώστε τις επιδόσεις και την ισορροπία σας με παπούτσια υψηλής ποιότητας

Τα παπούτσια προπόνησης για τρέξιμο έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προφυλάσσουν τα πόδια σας από τις συνεχείς κρούσεις με το έδαφος, να μη γλιστράνε σε διάφορες επιφάνειες και να στηρίζουν τα σημεία που είναι πιθανό να παρουσιαστούν τραυματισμοί. Επιλέγοντας κατάλληλα για τις δικές σας ανάγκες αντρικά παπούτσια προπόνησης θα κάνετε καλύτερους χρόνους, θα δείτε τη σωματική ισορροπία σας να βελτιώνεται και θα μπορέσετε να προπονηθείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς ενοχλήσεις και τραυματισμούς. Για τους λόγους αυτούς η αγορά ενός ζευγαριού παπουτσιών προπόνησης για τρέξιμο έχει βασική σημασία για έναν δρομέα.

Αντρικά παπούτσια προπόνησης Reebok, Nike, Under Armor – μια ευρεία επιλογή από γνωστούς κατασκευαστές στο epapoutsia.gr

Στην ερώτηση «ποιο είναι το καλύτερο παπούτσι για προπόνηση στο τρέξιμο;» η απάντηση είναι «αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας πόδι». Οι μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής αθλητικών ειδών σχεδιάζουν διαρκώς νέα μοντέλα με βελτιωμένα υλικά και υψηλές προδιαγραφές. Στο epapoutsia.gr θα βρείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις σε αντρικά παπούτσια προπόνησης Reebok, Nike και Under Armor, όπως και από πολλές άλλες επώνυμες εταιρείες κατασκευής αθλητικών ειδών και υποδημάτων, ώστε να επιλέξετε αυτό που καλύπτει απόλυτα τις προσωπικές σας ανάγκες.

Παπούτσια προπόνησης για τρέξιμο – γιατί πρέπει να επενδύσουμε σ’ αυτά;

Η αγορά ενός κατάλληλου ζευγαριού παπουτσιών προπόνησης για τρέξιμο είναι μια επένδυση που θα σας επιτρέψει να τρέξετε πιο μακριά και πιο γρήγορα, αλλά και κάτι εξίσου σημαντικό: να απολαύσετε περισσότερο την προπόνησή σας. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας για να επιλέξετε τα κατάλληλα παπούτσια είναι μεταξύ άλλων: η απορρόφηση των κραδασμών, η ευκαμψία στα κατάλληλα σημεία, η σταθερότητα, η πρόσφυση στην άσφαλτο ή το χώμα, ο έλεγχος πλευρικής κίνησης για αποφυγή τραυματισμών, τα αντανακλαστικά φωτός που φέρουν ώστε να διακρίνονται τη νύχτα και ο σωστός αερισμός του ποδιού.

Αντρικά παπούτσια προπόνησης για τρέξιμο – Συχνές ερωτήσεις

Τι είδους παπούτσια προπόνησης ταιριάζουν στους άντρες;

Τα αντρικά παπούτσια προπόνησης σχεδιάζονται με περίπου το ίδιο πλάτος στο μπροστινό μέρος του πέλματος που περιλαμβάνει τα δάχτυλα και στην περιοχή της φτέρνας, ώστε να προσαρμόζονται καλύτερα στις ιδιαιτερότητες του αντρικού πέλματος. Επίσης, οι κατασκευαστές λαμβάνουν υπ’ όψη τους το μεγαλύτερο μέσο βάρος των αντρών αθλητών σε σχέση με το μέγεθος του παπουτσιού και προσαρμόζουν ανάλογα τα υλικά που χρησιμοποιούν στην κατασκευή των αντρικών αθλητικών υποδημάτων, προσθέτοντας επιπλέον στρώματα στην σόλα αν χρειάζεται. Σε γενικές γραμμές τα αντρικά παπούτσια έχουν επίσης ελαφρώς μεγαλύτερη μάζα στη σόλα από τα αντίστοιχα γυναικεία.

Αντρικά παπούτσια προπόνησης – που θα τα αγοράσετε;

Όταν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου ζευγαριού παπουτσιών για προπόνηση και αφού διασαφηνίσετε ακριβώς τις ανάγκες σας, συνυπολογίζοντας διάφορους παράγοντες, όπως ο ρυθμός και η διάρκεια της προπόνησης, το έδαφος στο οποίο συνήθως τρέχετε (άσφαλτος, χώμα), η μορφολογία του ποδιού σας, κτλ., μπορείτε να υποβάλλετε την παραγγελία σας στο epapoutsia.gr. Αν για οποιοδήποτε λόγο μετανιώσετε για την αγορά σας ή το μέγεθος δεν είναι αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα, έχετε έναν ολόκληρο μήνα για να αλλάξετε γνώμη και να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε 100 ημέρες από την ημερομηνία της παράδοσης. Μπορείτε να επιλέξετε από 476 μάρκες και πενήντα χιλιάδες προϊόντα, ενώ παράλληλα επωφελείστε από δωρεάν μεταφορικά και πολλές προσφορές και εκπτώσεις σε αντρικά παπούτσια προπόνησης.