100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Θερμομόνωση
Είδος κουμπώματος
Προϊόντα: 37
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Ανδρικές αρβύλες – σε ροκ στυλ για κάθε ηλικία

Οι ανδρικές αρβύλες είναι ένα διαχρονικό είδος υποδήματος και μπορούν άνετα να το φορέσουν όλες οι ηλικίες. Το στυλ σου μπορεί να αλλάξει σε ροκ με μία μόνο κίνηση....να φορέσεις ανδρικές χειμωνιάτικες αρβύλες. Άλλαξε στυλ, χρησιμοποίησε την φαντασία σου και γίνε η πιο ροκ εκδοχή του εαυτού σου με πολύ απλές κινήσεις και είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξεις τα πλήθη.

Ανδρικές ψηλές αρβύλες – από ιατρικά παπούτσια σε σύμβολο της υποκουλτούρας

Εδώ και δεκαετίες οι αρβύλες αποτελούν σύμβολο των εφήβων αλλά και των ενήλικων «αιώνιων εφήβων». Οι ανδρικές ψηλές αρβύλες μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο και από όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτου στυλ και κουλτούρας. Οι ανδρικές αρβύλες προσδίδουν κύρος και ταυτόχρονα μία αίσθηση «φόβου», εφόσον πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι όσοι φοράνε αρβύλες είναι άνθρωποι κλειστοί και βλοσυροί. Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν ισχύει γιατί τις αρβύλες μπορούν να τις φορέσουν από μικρά παιδιά μέχρι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι λόγω της ανθεκτικότητάς τους.

Ανδρικές μπότες – ένα κυνηγετικό look

Η αλήθεια είναι ότι πριν πάρα πολλά χρόνια, οι ανδρικές μπότες και συγκεκριμένα οι ανδρικές κοντές αρβύλες είχα άρρηκτα συνδυαστεί με το κυνήγι. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο πολλές φορές θα διαβάσετε τίτλους που θα μιλούν για το κυνηγετικό στυλ όταν αναφέρονται σε ανδρικές αρβύλες. Μην διστάζετε και βάλτε τις αρβύλες στη ζωή σας, ακόμα και αν η επαγγελματική καθημερινότητα, σας προστάζει να φοράτε κοστούμι. Με το που θα φορέσετε ανδρικές αρβύλες θα δείτε ότι θα αλλάξετε αμέσως διάθεση και θα νιώσετε ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ελευθερίας.

Ανδρικές μπότες – Συχνές ερωτήσεις

Πώς να φορέσω ανδρικές αρβύλες;

Το περίεργο με τις ανδρικές αρβύλες είναι ότι δεν θα σας δεσμεύσουν καθόλου και μπορούν άνετα να φορεθούν με πολλά στυλ. Ένα από τα πιο διαχρονικά είδη ντυσίματος που συνηθίζεται να πλαισιώνεται από ανδρικές αρβύλες είναι με τζιν. Οι άνδρες συνηθίζουν να φορούν το τζιν μέσα από τις αρβύλες χωρίς να είναι δεμένες και από πάνω ένα απλό T-shirt με ένα ανοιχτό πουκάμισο. Δοκιμάστε το και νιώστε ξεχωριστός!

Τι να φορέσω σε συνδυασμό με τις αρβύλες;

Η εύκολη λύση ντυσίματος σε συνδυασμό με τις αρβύλες είναι το τζιν παντελόνι. Μπορείτε είτε να το φορέσετε μέσα από τις αρβύλες είτε (αν είναι κοντές οι αρβύλες σας) να το φορέσετε εξωτερικά. Ο περισσότερος κόσμος το συνδυάζει με ένα απλό T-shirt αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να απορρίψετε ένα πουκάμισο η μία καλή μπλούζα που φοράτε για να πάτε για ένα ποτό. Οι ανδρικές αρβύλες δεν σας περιορίζουν και αυτός είναι και ο λόγος της δημοφιλίας τους.

Πώς να διαλέξω νούμερο σε ανδρικές αρβύλες;

Το νούμερο του παπουτσιού είναι σίγουρο ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά όταν το αγοράζετε ως δώρο, αφού δεν είναι ο παραλήπτης μπροστά. Ο κανόνας λέει ότι οι μπότες, οι αρβύλες, οι παντόφλες και τα αθλητικά παπούτσια πρέπει να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα από το νούμερο που φοράμε στα καθημερινά μας παπούτσια. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο κανόνας ισχύει! Αγοράστε τα ένα νούμερο μεγαλύτερα και ακόμα και αν πέσετε έξω μπορείτε πολύ εύκολα να τα αλλάξετε.

Ποιο είδος ανδρικής αρβύλας να διαλέξω;

Μπαίνοντας στη σελίδα μας θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν άπειρα σχέδια και χρώματα όσον αφορά τις ανδρικές αρβύλες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε τον σκοπό για τον οποίο θέλετε να αγοράσετε τις αρβύλες και τα υπόλοιπα είναι πολύ εύκολα. Με αυτήν την σκέψη θα ξέρετε πιο χρώμα πρέπει να επιλέξετε, θα ξέρετε ασφαλώς το νούμερό σας και τέλος θα ξέρετε αν σας βολεύουν οι ψηλές ανδρικές αρβύλες ή οι κοντές.