100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

Στρατιωτικές αρβύλες – μια trendy λύση για ανοιξιάτικο και το φθινοπωρινό καιρό

Οι στρατιωτικές μπότες είναι πλέον ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ανδρική ντουλάπα. Αν λοιπόν αγαπάτε τις ανδρικές στρατιωτικές μπότες και θεωρείτε ότι ταιριάζουν με τα περισσότερα από τα outfit σας, τότε καλό θα ήταν να προμηθευτείτε ένα καλό ζευγάρι μπότες. Οι στρατιωτικές αρβύλες που θα επιλέξετε πρέπει ναι μεν να σας παρέχουν επαρκή αντοχή και άνεση, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είναι όμορφες και κομψές. Οι χαμηλές στρατιωτικές αρβύλες είναι συχνά η καλύτερη επιλογή για τους άνδρες. Mπορούν να τις φορούν με πάρα πολλά outfit και σε διάφορες περιστάσεις αρκεί να έχουν κάποια ισορροπία με τα ρούχα που συνηθίζουν να φορούν. Οι αρβύλες διαθέτουν όλες τις βασικές λειτουργίες που έχουν και οι παραδοσιακές μπότες που όλοι φοράμε και ταυτόχρονα προστατεύουν τα πόδια μας από τυχόν επικίνδυνα ατυχήματα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι στρατιωτικές αρβύλες λόγω του σκληρού δέρματος που τις περιβάλουν είναι πολύ δύσκολο να λυγίσουν άρα τα στραμπουλήγματα να είναι αρκετά μακριά από αυτόν που τις φοράει. Παρόλη την σκληρότητά τους φοριούνται πολύ πιο άνετα και μάλιστα αποτελούν και το πλέον μοδάτο must have για κάθε ανδρική ντουλάπα.

Ανδρικές στρατιωτικές μπότες – ροκ στυλ στις καθημερινές και αστικές σας εμφανίσεις

Αν το ροκ στυλ είναι κάτι που ταιριάζει απόλυτα και στην εμφάνιση αλλά και στον τρόπο ζωής σας, τότε σίγουρα οι ανδρικές στρατιωτικές μπότες είναι το υπόδημα που θα λατρέψετε. Βγαίνουν σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα και οι δημοφιλία τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σε άνδρες και σε γυναίκες. Αν είστε από εκείνους που είστε ακόμη επιφυλακτικοί με την αγορά ενός τέτοιου παπουτσιού, να είστε σίγουροι ότι μόλις αγοράσετε το πρώτο ζευγάρι δεν θα το ξαναβγάλετε εύκολα από τα πόδια σας. Δεν χρειάζεται να περιπλέκετε υπερβολικά το ροκ look σας για να φορέσετε αρβύλες. Μπορείτε κάλλιστα να τις φορέσετε με ένα απλό τζιν παντελόνι. Αν δεν προτιμάτε κάτι τόσο κλασικό, καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα crop παντελόνι που θα σας δώσει την δυνατότητα να δείξετε τις μπότες σας σε όλο τους το μήκος. Αν τα crop δεν είναι του στυλ σας δοκιμάστε να σηκώσετε ελαφρά το ρεβέρ του παντελονιού σας για να έχετε ένα εξίσου όμορφο αποτέλεσμα.

Στρατιωτικές μπότες – πώς να τις φορέσουμε

Αν είστε σε διαδικασία να αγοράσετε στρατιωτικές μπότες και δεν ξέρετε ποιο είναι το στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο καλό θα ήταν να κάνετε ορισμένες ερωτήσεις στον εαυτό σας για να πάρετε την σωστή απόφαση. Πρώτα απαντήστε τι είδους παντελόνια σας αρέσει να φοράτε. Αν για παράδειγμα σας αρέσουν τα slim-fit παντελόνια, τα crop, τα τζιν ή προτιμάτε να φοράτε παντελόνια κουστουμιού. Το κάθε είδος παντελονιού απαιτεί και διαφορετικό σχέδιο αρβύλας. Μια δεύτερη απάντηση πρέπει να δοθεί στην ερώτηση που αφορά τις περιστάσεις που πρόκειται να φορέσεις τις στρατιωτικές σου μπότες. Αν για παράδειγμα θες να τις φοράς στο γραφείο, για ποτό, για καφέ ή αν απλά τις θες για καθημερινή χρήση. Τέλος, απάντησε στην ερώτηση αν θες οι ανδρικές στρατιωτικές μπότες που θα αγοράσεις να είναι αδιάβροχες ή όχι και ασφαλώς ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα σε παπούτσι.

Αρβύλες – συχνές ερωτήσεις FAQ

Πώς να φορέσω τις αρβύλες με παντελόνι;

Τις αρβύλες μας καλό θα ήταν να τις φοράμε έξω από το παντελόνι, αν βέβαια αυτό είναι μακρύ. Αν είναι crop καλό θα ήταν το μήκος του να είναι τόσο όσο να φαίνεται όλη η αρβύλα.

Πώς να φορέσω ανδρικές στρατιωτικές αρβύλες με χειμερινά ρούχα;

Τα χειμερινά ρούχα είναι πολύ πιο εύκολο να φορεθούν με τις αρβύλες. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως έχουν σκούρα χρώματα και δεν δυσκολεύουν στον συνδυασμό.