100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Θερμομόνωση
Είδος κουμπώματος
Προϊόντα: 464
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Ανδρικά παπούτσια πεζοπορίας διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Ecipele.gr

Για κάποιους τα ανδρικά παπούτσια πεζοπορίας μπορεί να μοιάζουν με ιδιοτροπία, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα μποτάκια πεζοπορίας καλής ποιότητας μας παρέχουν ασφάλεια και μας εξασφαλίζουν μια ευχάριστη εκδρομή στα βουνά. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων επαγγελματικών υποδημάτων πεζοπορίας για αρχάριους και προχωρημένους. Επενδύοντας σε ένα αυθεντικό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια πεζοπορίας, επενδύετε στην υγεία σας.

Ποια ανδρικά μποτάκια πεζοπορίας με αντιολισθητική σόλα θα ήταν κατάλληλα για μάς για μια πεζοπορία στα βουνά;

Υπάρχουν διάφορα είδη παπουτσιών πεζοπορίας ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας μας και το έδαφος για το οποίο τα αγοράζουμε. Εάν προτιμάμε τα επίπεδα εδάφη και τα εύκολα μονοπάτια πεζοπορίας για αρχάριους, οποιοδήποτε αθλητικό παπούτσι με σταθερή σόλα μας κάνει. Για τους ενθουσιαστές που λατρεύουν να ανακαλύπτουν νέα μονοπάτια στα βουνά είναι σημαντικό να είναι εξοπλισμένοι με παπούτσια με ειδική αντιολισθητική σόλα που τους παρέχει σταθερότητα ακόμη και στα πιο απότομο και πιο άνισο έδαφος. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα μποτάκια πεζοπορίας που προτείνουν οι εταιρείες Merrell και Sprandi.

Πώς να επιλέξουμε σταθερά παπούτσια για πεζοπορία στα βουνά;

Για μια πεζοπορία στα βουνά είναι αρκετό τα ρούχα μας να είναι κατάλληλα για την εποχή και για τις θερμοκρασίες και να μας παρέχουν άνεση, αλλά όσο αφορά τα παπούτσια πρέπει να ξέρουμε ότι αυτά είναι ζωτικής σημασίας και πρέπει να επιλεχθούν ειδικά για ορεινές συνθήκες για να μπορούν να μας παρέχουν ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εκδρομής μας. Τα σταθερά παπούτσια πεζοπορίας έχουν άνετο πάτο που παίρνει το σχήμα της πατούσας, γερά κορδόνια που σταθεροποιούν το παπούτσι στο πόδι και η σόλα τους είναι με ραβδώσεις που εξασφαλίζουν τη μέγιστη πρόσφυση του παπουτσιού στο έδαφος. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι το επιλεγμένο ζευγάρι να είναι αδιάβροχο και να διαθέτει υφασμάτινο μέρος που καλύπτει τον αστράγαλο.

Ανδρικά παπούτσια πεζοπορίας - Συχνές ερωτήσεις

Τι παπούτσια πεζοπορίας να επιλέξουμε;

Ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας μας όσο αφορά τις τουριστικές συνθήκες και τον προτιμώμενο τύπο ορεινού τουρισμού, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε παπούτσια για αρχάριους και υποδήματα για προχωρημένους.

Πρέπει τα παπούτσια πεζοπορίας να είναι αδιάβροχα και τι σόλα πρέπει να διαθέτουν;

Για πιο δύσκολες ορεινές πεζοπορίες σε επαγγελματικό επίπεδο είναι σημαντικό τα παπούτσια μας να είναι αδιάβροχα, να διαθέτουν ραβδώσεις για μέγιστη πρόσφυση στο έδαφος, όπως και υφασμάτινο μέρος που να καλύπτει τον αστράγαλο για μέγιστη ασφάλεια.

Τι μέγεθος παπούτσια πεζοπορίας να πάρουμε;

Τα μεγέθη των υποδημάτων πεζοπορίας αντιστοιχούν σε εκείνα των τυπικών παπουτσιών. Σε περίπτωση που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα παπούτσια σας στους κρύους μήνες του έτους, μπορείτε να επιλέξετε ένα νούμερο μεγαλύτερα από το συνηθισμένο μέγεθος, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε με πιο χοντρές κάλτσες.