30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Θερμομόνωση
Είδος κουμπώματος
Προϊόντα: 889
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Τα ανδρικά sneakers είναι ένα από τα προτιμώμενα παπούτσια από τους εκπροσώπους του δυνατού φύλου. Δημιουργούν άνεση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ντύσιμο για τη δημιουργία της τέλειας εμφάνισης για την πόλη για κάθε άνδρα. Στον ιστότοπο epapoutsia.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 800 διάφορα σχέδια και χρώματα, που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Ανδρικά Sneakers – εμφάνιση στην πόλη, τέλεια για αθλητικέςκαιροκ εμφανίσεις

Εάν πάντα αναρωτιόσασταν τι παπούτσια να διαλέξετε για να πετύχετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση για την πόλη στους δρόμους της πόλης σας ή τέτοια που να είναι τέλεια για αθλητικές και ροκ εκδηλώσεις, τότε ένα ζευγάρι καλά επιλεγμένα ανδρικά sneakers θα σας έδινε την απάντηση. Αυτά τα παπούτσια είναι άνετα και συνδυάζονται τέλεια με οποιοδήποτε ντύσιμο - με μπλου τζιν με παντελόνια τύπου Chino, με στρατιωτικά παντελόνια ή με αθλητικές φόρμες - σε κάθε μια περίπτωση θα ολοκληρώσουν τέλεια την εμφάνισή σας.

Ανδρικά Sneakers– ένας θαυμάσιος συνδυασμός μεμπλουτζινγιαταταξίδια έως την πόλη καιγιατοπάρτι

Όταν αγοράζουμε υποδήματα πολλοί από μας θέλουμε αυτά να είναι πολυλειτουργικά και να συνδυάζονται με οποιοδήποτε ντύσιμο - όταν ταξιδεύουμε, κάνομε τη βόλτα μας ή απλά έχουμε βγει για καφέ με φίλους. Η σωστή επιλογή απ’ αυτή την άποψη είναι τα ανδρικά παπούτσια τύπου sneakers που θα ολοκληρώσουν την κάθε σας εμφάνιση, η οποία έχετε επιλέξει για εκδηλώσεις που είναι μέρος του καθημερινού σας προγράμματος.

Ανδρικά υποδήματα τύπου sneakers - αθλητικά και άνετα παπούτσια για όλους

Αυτός ο τύπος ανδρικών παπουτσιών είναι εξαιρετικά άνετος, όπως για το περπάτημα, έτσι και για διάφορα είδη αθλημάτων. Ανάλογα με τις ανάγκες σας θα βρείτε διαφορετικό ύψος παπουτσιών. Παραδείγματος χάριν, θα μπορείτε να κάνετε με ευκολία διάφορες ασκήσεις εάν τα sneakers σας δεν είναι τόσο ψηλά. Εάν όμως έχετε αποφασίσει όλη την ημέρα να είστε έξω και να κάνετε τη βόλτα σας, τα ψηλά ανδρικά sneakers θα σας προσφέρουν ασφάλεια στους αστραγάλους σας και τη μέγιστη ασφάλεια όσο αφορά κάποιους τραυματισμούς.

Ανδρικάsneakers - Συχνέςερωτήσεις

Πως να συνδυάσουμε τα ανδρικά sneakers με τα παντελόνια μας;

Οποιοδήποτε παντελόνι και αν διαλέξετε - μπλου τζιν, στρατιωτικό ή τύπου Chino, τα ανδρικά sneakers θα ταιριάξουν απόλυτα στον συνδυασμό αυτό. Όχι μόνο θα αισθάνεστε άνετα, αλλά αυτές οι εμφανίσεις είναι από τις πιο κοινές στους άνδρες και γίνονται μια επίκαιρη τάση της μόδας.

Πως να φοράμε τα ψηλά ανδρικά sneakers;

Μπορείτε να επιλέξετε ανδρικά σορτσάκια εάν έξω ο καιρός είναι πολύ ζεστός και ψηλά ανδρικά sneakers, με το οποίο θα εξασφαλίσετε στον εαυτό σας όχι μόνο θερμή άνεση αλλά και ασφάλεια κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Επίσης, ένας επιτυχημένος συνδυασμός είναι αυτός με στρατιωτικά παντελόνια, που είναι πολύ επίκαιρος τους τελευταίους μήνες.

Τι μέγεθος sneakers να επιλέξουμε;

Όλα εξαρτούνται από το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα. Εάν διαλέξετε δερμάτινα, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι το δέρμα χαλαρώνει με την πάροδο του χρόνου, που μπορεί να απαιτεί μια ιδέα μικρότερο μέγεθος από το συνηθισμένο για να αισθάνεστε καλά και μετά από 2-3 φορές που θα φορέσετε τα παπούτσια. Εάν διαλέξετε υφασμάτινα ή από τεχνητό δέρμα, καλύτερα είναι να πάρετε το δικό σας νούμερο ή ένα νούμερο μεγαλύτερα για να αισθάνεστε πιο άνετα στο τέλος της ημέρας.

Ποιο χρώμα sneakers να επιλέξουμε;

Το κλασικό χρώμα για τα ανδρικά sneakers είναι το λευκό, αλλά αυτό συντηρείται πολύ δύσκολα. Για αυτόν τον λόγο μπορείτε να επιλέξετε και πιο σκούρο χρώμα όπως το μαύρο ή το γκρι ή τέτοιο χρώμα που θα μπορούσε να συνδυαστεί τέλεια με την αθλητική σας φόρμα ή με το χρώμα του παντελονιού σας.