30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Μέγεθος
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Είδος κουμπώματος
Πλάτος παπουτσιού
Προϊόντα: 329
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Το καλοκαίρι τα πιο προτιμώμενα παπούτσια από το ισχυρότερο φύλο είναι τα σανδάλια, γιατί εκτός από το ότι είναι ελαφριά, χάρη σε αυτά τα πόδια αισθάνονται φρέσκα όλη την ημέρα. Μπορούν επίσης να συμπληρώσουν κάθε εμφάνιση με απίστευτο τρόπο. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να επιλέξουμε τα σωστά για εμάς σανδάλια, ανάλογα με το τι φόρτο εργασίας έχουμε και ποιο είναι το στυλ που ακολουθούμε στην καθημερινότητά μας.

Ανδρικά δερμάτινα σαντάλια - πρακτικά παπούτσια για κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Όταν ακούσουμε τη φράση δερμάτινα σαντάλια (Leather sandals) στον νου μας δημιουργείται η εικόνα των πρακτικών υποδημάτων, που εύκολα μπορούν να συνδυαστούν σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για χαβανέζικα σορτς με ένα πολύχρωμο μπλουζάκι ή πρόκειται για ένα απλό παντελόνι και πουκάμισο. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο και η εμφάνιση σας θα κάνει τους ανθρώπους να σας ζηλεύουν για την άνεση σας. Θα αισθάνεστε δροσιά κατά τη διάρκεια όλη της ημέρας και τα πόδια σας δεν θα αισθανθούν την κούραση με κανέναν τρόπο. Εάν είστε φορτωμένος με εργασίες στην καθημερινότητά σας, τα δερμάτινα σανδάλια θα λύσουν σίγουρα όλα σας τα προβλήματά.

Ανδρικά σανδάλια «blinkers» - τέλεια θερμική άνεση για τις ζεστές μέρες

Μερικές φορές οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές, αλλά αν βγαίνουμε πολύ νωρίς το πρωί ή επιστρέφουμε σπίτι πολύ αργά το βράδυ, δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πολύ καλά πώς θα είναι οι καιρικές συνθήκες την ημέρα.Ακριβώςγιατέτοιεςπεριπτώσειςσαςσυνιστούμεναεπιλέξετεταανδρικάσανδάλιατύπου «blinkers» (Men's sandals blinkers), πουδημιουργούντέλειαθερμικήάνεσηγιαόλητηνημέρα.Εάν κρυώνετε, μπορείτε εύκολα να φορέσετε κάλτσες χωρίς αυτές να φαίνονται, αλλά ταυτόχρονα τα πόδια σας θα παραμείνουν ζεστά και στη συνέχεια μπορείτε να τις αφαιρέσετε εύκολα. Μεταξύ άλλων, είναι πολύ άνετα, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για μεγάλες πεζοπορίες και περιηγήσεις.

Ανδρικά δερμάτινα σαντάλια - ποια να διαλέξετε για το καλοκαίρι;

Όταν επιλέγετε ανδρικά σανδάλια, συχνά αμφιταλαντεύεστε ποια να διαλέξετε: τα δερμάτινα ή εκείνα από ύφασμα. Ο κύριος λόγος για την επιλογή σας πρέπει να σχετίζεται με την εμφάνιση που θέλετε να δημιουργήσετε ή με την εκδήλωση στην οποία θα τα φορέσετε. Τα ανδρικά δερμάτινα σανδάλια (Men's leather sandals) θεωρούνται μια καλή επιλογή όπως για επίσημες εκδηλώσεις, έτσι και ως μέρος της καλοκαιρινής επιχειρηματικής εμφάνισης.

Ανδρικά σανδάλια - Συχνές ερωτήσεις

Πως να φοράτε τα ανδρικά σανδάλια;

Τα ανδρικά σανδάλια είναι μια τέλεια προσθήκη σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μπλου τζιν ή με παντελόνι όταν ο καιρός είναι πιο δροσερός ή με σορτς όταν οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές. Σε κάθε περίπτωση, η άνεσή σας θα είναι εγγυημένη για όλη την ημέρα!

Από που να αγοράσετε τα ανδρικά σανδάλια;

Σας συνιστούμε να εμπιστευτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα epapoutsi.gr, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές. Θα βρείτε εκατοντάδες σχέδια διάφορων οίκων μόδας, ενώ τα φίλτρα θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το τέλειο για σας ζευγάρι.

Πως να συνδυάσετε τα ανδρικά σανδάλια με το παντελόνι;

Τα ανδρικά σανδάλια blinkers είναι ιδιαίτερα κατάλληλα να συνδυαστούν με μακρύ παντελόνι ή με μπλου τζιν. Το καλό είναι ότι μπορείτε να φορέσετε και κάλτσες χωρίς αυτό να προκαλέσει προβλήματα στην εμφάνισή σας. Εάν στοιχηματίζετε σε σορτσάκι, η καλύτερη επιλογή για σας είναι τα ανοιχτά σανδάλια, τα οποία θα σας παρέχουν καλή ρύθμιση της θερμότητας των ποδιών σας.