100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

55 προϊόντα

Στρατιωτικές μπότες ALTERCORE - Στιβαρά υποδήματα για τολμηρούς

Οι στρατιωτικές μπότες Altercore έχουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που αναζητούν οι άνθρωποι της υπαίθρου, εκείνοι που μπορεί να πάνε για κυνήγι, να κινηθούν σε δύσκολα μονοπάτια στο βουνό, να εργαστούν στη φύση. Βεβαίως, είναι κατάλληλες και για περιπτώσεις μάχης και στρατιωτικής δραστηριότητας, χάρη στους εξαιρετικούς πάτους που διαθέτουν και προσφέρουν αντιολισθητικές ικανότητες και γερά κρατήματα. Μπορείτε να περπατήσετε με άνεση, να σκαρφαλώσετε με ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα γλιστρήσετε σε κάποια δύσκολη επιφάνεια, να τρέξετε χωρίς να σας νοιάζει τι θα πατήσετε και αν θα πληγώσει το πόδι σας. 

Τα μποτάκια Altercore είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια χωρίς έννοιες και τεχνικά προβλήματα, κάτι που εγγυάται το ποιοτικό συνθετικό δέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους, η χρήση του μετάλλου και των ανθεκτικών πλαστικών, με υλικά που έχουν μεγάλο πάχος για να εξασφαλίζεται η αντοχή.

Μπότες και σκαρπίνια ALTERCORE για γυναίκες και άνδρες - Μάρκα εξαιρετικής ποιότητας

Οι μπότες Altercore δεν έχουν μόνο στρατιωτικό χαρακτήρα, αντίθετα υπάρχει και σχετική κατηγορία για όσους επιθυμούν καθημερινή χρήση στην πόλη, άνδρες και γυναίκες. Είναι ιδανικό υπόδημα για τον χειμώνα, αφού σας προστατεύει από το κρύο και το νερό, ενώ έχουν κομψή εμφάνιση που μπορεί να συνδυαστεί με πλήθος ρούχων. 

Σε ότι αφορά τα πιο επίσημα υποδήματα της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε τα σκαρπίνια Altercore, παπούτσια κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα κορυφαίας ποιότητας, τα οποία με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να σας συνοδεύουν για αρκετά χρόνια στις επίσημες εμφανίσεις σας,

Sneakers ALTERCORE - τι χαρακτηρίζει αυτά τα επώνυμα παπούτσια;

Πολλοί έχουν έρθει σε πρώτη επαφή με τα παπούτσια Altercore χάρη στα δημοφιλή μποτάκια της εταιρείας, η αλήθεια είναι όμως ότι ο συγκεκριμένος κατασκευαστής υποδημάτων έχει κάνει σημαντικό άνοιγμα και προς την αγορά της κατασκευής παπουτσιών sneakers. Τα sneakers Altercore έχουν ιδιαίτερο στυλ, αφού πρόκειται για κομμάτια μοναδικού σχεδιασμού που φέρουν ένα έντονο “χοντρό” κόψιμο, ιδανικά για όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό σύνολο. Η εταιρεία μάλιστα τα χαρακτηρίζει και vegan, δεδομένου ότι αποτελούνται από φιλικά προς το περιβάλλον και τα ζώα υλικά, χωρίς τη χρήση πραγματικού δέρματος, αλλά με συνθετικό υλικό με πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά, καλύτερο κι από το δέρμα που έχουμε συνηθίσει.

Στα Altercore sneakers θα βρείτε απλά χρώματα και μοτίβα, χωρίς υπερβολές στα χρώματα, αφού κυριαρχούν το άσπρο και το μαύρο, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται στον σχεδιασμό και την προσωπικότητα.

ALTERCORE παπούτσια - Συχνές Ερωτήσεις

Altercore - ποια είναι αυτή η μάρκα;

Η Altercore είναι μία σχετικά νέα εταιρεία, αφού επίσημα ιδρύθηκε το 2014, αν και η ιδέα και η έμπνευση στους ιδρυτές της υπήρχε ήδη από την δεκαετία του 1990. Η εταιρεία ειδικεύεται στις μπότες, επιλέγοντας απλά, βιομηχανικά και κάπως βαριά σχέδια, εμπνευσμένα από τους εργάτες τους παρελθόντος, ενώ πλέον η εταιρεία έχει επεκταθεί και δημιουργεί αρκετά διαφορετικά σχέδια και είδη παπουτσιών, από σκαρπίνια, μέχρι sneakers, αλλά και δερμάτινα προϊόντα.

Στρατιωτικές μπότες Altercore - αξίζει να τις αγοράσω;

Οι στρατιωτικές μπότες Altercore αποτελούν ένα ποιοτικό προϊόν με ιδιαίτερα καλή φήμη στις τάξεις των ειδικών. Οι κριτικές που έχουν πάρει τα προϊόντα της εταιρείας, και ακόμα περισσότερο οι στρατιωτικές μπότες, είναι εξαιρετικές, τόσο κυρίως των ποιοτικών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή, όσο και της ιδανικής εφαρμογής και της άνεσης που προσφέρουν σε κάθε συνθήκη που θα τους ζητηθεί.