30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Θερμομόνωση
Είδος κουμπώματος
Προϊόντα: 189
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Sorel - Καναδική μάρκα με πολλά χρόνια εμπειρίας

Η Sorel ιδρύθηκε στον Καναδά το 1962 και ο ιδρυτής της εντόπισε την ανάγκη για ποιοτικές, αλλά μοντέρνες σχεδιαστικά χειμερινές μπότες. Από τότε, τα Sorel παπούτσια έχουν γίνει πολύ αγαπητά και συνοδεύουν δραστήριες γυναίκες σε πολλά και διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες.

Με τα χρόνια, η εταιρεία μεγάλωσε και εξελίχθηκε ώστε να περιλαμβάνει πλήθος διαφορετικών υποδημάτων. Εκτός από τις μπότες, το κοινό έχει λατρέψει τα sneakers της Sorel, τα σανδάλια και τα καθημερινά casual μποτάκια για την πόλη. Όλα τα προϊόντα της εταιρείες προέρχονται από πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, με σκοπό το τέλειο αποτέλεσμα. Με τον καιρό, η εταιρεία κατάφερε να καθιερωθεί ως μία από τις πρώτες επιλογές για όσες γυναίκες αναζητούν χειμερινά υποδήματα με προτεραιότητά τους τη ζεστασιά και την αξιόπιστη κατασκευή.

Sorel - Συνώνυμο της χρηστικότητας και της άνεσης

Καταφέρνοντας να συνδυάσει την πρακτικότητα με την άνεση και το μοντέρνο και κομψό στυλ, η Sorel έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία νέα γενικά παπουτσιών που φοριούνται σε πλήθος περιστάσεων και εξυπηρετούν σε πλήθος σκοπών. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε μία εκδρομή στη φύση, σε ποτάμια και λίμνες ή σε βουνά, υπάρχουν γυναικεία παπούτσια Sorel ακριβώς για τον σκοπό σας, που θα σας προστατεύσουν από την παγωνιά, θα υποστηρίξουν τον αστράγαλο και το πέλμα σας κατά τις δύσκολες επιφάνειες, ενώ παράλληλα δεν θα επιτρέψουν στο νερό να μπει στο εσωτερικό τους χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό τους. Από την άλλη, ακόμα και αν παραμένετε εντός της πόλης, τα γυναικεία Sorel σας δίνουν τη δυνατότητα να περπατήσετε αρκετά χιλιόμετρα εντός της πόλης χωρίς δυσφορία, χωρίς να σας είναι το κρύο εμπόδιο.

Έτσι, αν εμπιστευτείτε τη μάρκα Sorel, έχετε παπούτσια για πλήθος περιστάσεων με αξεπέραστη αξιοπιστία, αλλά και σχεδιασμό που μπορεί να συναγωνιστεί τα άλλα επώνυμα μποτάκια και λοιπά παπούτσια της αγοράς.

Γυναικεία παπούτσια Sorel - Τέλεια ζεστασιά και προστασία των ποδιών τον χειμώνα

Ο χειμώνας αποτελεί μία δύσκολη εποχή σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Μία πρόκληση που έχει τη… λύση της βέβαια σε ότι αφορά το ζήτημα των παπουτσιών, αφού υπάρχει η εταιρεία Sorel με αξιόπιστες επιλογές σε παπούτσια για το κρύο και τον παγετό. Με τα μοντέλα της εταιρείας, η βροχή ή το χιόνι δεν θα σας δημιουργούν πλέον ανασφάλεια. Μπορείτε να τα φορέσετε και να κυκλοφορήσετε στην πόλη και την ύπαιθρο υπό κάθε πιθανή συνθήκη, με τα πόδια σας να παραμένουν ζεστά και προστατευμένα από τον άνεμο, το νερό, την παγωνιά.

Sorel Παπούτσια - Συχνές Ερωτήσεις

Ποια παπούτσια Sorel είναι βολεύουν για τον χειμώνα;

Τα περισσότερα από τα μοντέλα παπουτσιών που έχει δημιουργήσει η Sorel έχουν κατασκευαστεί για κρύα κλίματα και για τον χειμώνα. Ανάλογα τον χειμώνα της περιοχής σας μπορείτε να επιλέξετε παπούτσια Sorel που σας προστατεύουν στο χιόνι, στη βροχή ή στον παγετό. Ακόμα και αν δεν έχετε σκοπό να βγείτε εκτός πόλης, υπάρχουν μοντέλα παπουτσιών Sorel που θα σας κάνουν πιο εύκολη τη ζωή κατά τον χειμώνα προσφέροντας παράλληλα κομψό στυλ.

Ποιο μέγεθος να επιλέξω σε Sorel παπούτσια;

Σε αντίθεση με πολλές επώνυμες ή και όχι εταιρείες παπουτσιών, τα παπούτσια Sorel δεν χρειάζονται… πολύπλοκους υπολογισμούς για να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος. Η εταιρεία προσπαθεί να διατηρεί τέλεια εφαρμογή για το πραγματικό μέγεθος που φοράτε στα καθημερινά σας παπούτσια. Έτσι, ακόμα και για χειμωνιάτικες μπότες Sorel μπορείτε να επιλέξετε το νούμερο που φοράτε στα sneakers σας, χωρίς να έχετε ανασφάλεια ότι το πόδι σας θα “κολυμπάει” ή θα σας “χτυπάει” το παπούτσι.