100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Μέγεθος
Χρώμα
Τιμή
Μάρκα 1
Τύπος προϊόντος
Θερμομόνωση
Εκτέλεση
Προϊόντα: 440
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

U.S. Polo Assn. – brand που υποστηρίζεται από την Αμερικανική Ομοσπονδία Πόλο

Αν και το πόλο δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στο ελληνικό κοινό, εντούτοις η μόδα που το συνοδεύει παραμένει δημοφιλής σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι’ αυτό και η U.S. Polo Assn. έχει καταφέρει να αποκτήσει μια εντυπωσιακή φήμη, χρησιμοποιώντας το άθλημα αυτό ως κινητήριο μοχλό της. Με σαφείς καταβολές από το πόλο, όλα τα ρούχα και τα παπούτσια U.S. Polo Assn. πληρούν τις προδιαγραφές του αθλήματος και αναδεικνύουν την συναρπαστική του φύση. Άλλωστε, το συγκεκριμένο brand υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Πόλο των Ηνωμένων Πολιτειών, μια κατεξοχήν ανταγωνιστική ομάδα που απαιτεί τέλεια εφαρμογή, εργονομικό design και άνεση. Πιο συγκεκριμένα, τα εμβληματικά Sneakers U.S. Polo Assn. είναι αναπαυτικά και προσφέρουν εξαιρετική ελευθερία κινήσεων. Αγκαλιάζουν το πέλμα σας και το αφήνουν αναπνεύσει, χωρίς να το περιορίζουν με περιττούς μηχανισμούς ή με το κακοφτιαγμένο εσωτερικό τους. Αντιθέτως, αυτό που χαρίζουν είναι πλήρης στήριξη και προσαρμοστικότητα.

Παιδικά, γυναικεία και ανδρικά παπούτσια U.S. Polo Assn.– παράδοση περισσότερο από 100 χρόνων

Η άνεση είναι αδιαπραγμάτευτο χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για παπούτσια, είτε πρόκειται για άνδρες και γυναίκες, είτε για παιδιά. Ως εκ τούτου, κάθε brand που θέλει να επιβιώσει στο πέρασμα του χρόνου θα πρέπει να διαθέτει τα βασικά στοιχεία που θα του επιτρέψουν να αποδείξει την αξία του. Στην περίπτωση U.S. Polo Assn., όλα τα διαπιστευτήρια έχουν ήδη κατατεθεί και η ποιότητα του τελικού προϊόντος είναι πασίγνωστη. Με παράδοση που ξεπερνά τα 100 χρόνια, μιας και η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1890, δημιουργεί παπούτσια για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ιδιαίτερα τα παιδικά παπούτσια U.S. Polo Assn. έχουν εξελιχθεί και δίνουν στα παιδιά την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που πάντοτε αποζητούν. Τα U.S. Polo Assn. για παιδιά είναι πανέμορφα αισθητικά, ενώ την ίδια στιγμή διακρίνονται για τον πρακτικό τους σχεδιασμό και φυσικά για την ποικιλία των σχεδίων και patterns. Επομένως, η εν λόγω εταιρεία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας σε σχέση με smart casual παπούτσια υψηλής ποιότητας.

Sneakers U.S Polo Assn. – σχεδιασμένα για την αγάπη του αθλητισμού

Ο αθλητισμός δίνει ζωή και προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Ωστόσο, για τη βέλτιστη εμπειρία του κάθε σπορ απαιτείται ο κατάλληλος εξοπλισμός. Τα γυναικεία παπούτσια U.S. Polo Assn. σε πλήρη αντιστοιχία με τα ανδρικά παπούτσια U.S. Polo Assn. προσφέρουν τη δυνατότητα να αθληθείτε, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό ως προς τυχόν δυσφορία που προέρχεται από εσφαλμένο design. Η τεχνογνωσία του brand είναι τέτοια που εγγυάται την απόλυτη άνεση, είτε επιδίδεστε σε σπορ όπως το πόλο ή επιθυμείτε έναν πιστό σύντροφο στο περπάτημα, το jogging και την πεζοπορία στο βουνό. Οτιδήποτε και αν αγαπάτε να κάνετε για να βρίσκεστε σε κίνηση, η U.S. Polo Assn. με τα παπούτσια που δημιουργεί σας καλύπτει 100%.

U.S. Polo Assn. – Συχνές Ερωτήσεις

U.S. Polo Assn. – ποια είναι αυτή η εταιρεία;

Η U.S. Polo Assn. είναι μια εταιρεία που υποστηρίζεται από την Αμερικανική Ομοσπονδία Πόλο και προσφέρει μια πραγματική εμπειρία, μέσα από παπούτσια υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών για σπορ, καθώς βρίσκεται στο προσκήνιο από το 1890.

Πώς να βρείτε το σωστό μέγεθος στα παπούτσια U.S. Polo Assn.;

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε ποιο είναι το σωστό μέγεθος παπουτσιών για εσάς είναι να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα μεγεθών, που βρίσκεται στην περιγραφή τους. Το μεγεθολόγιο αυτό θα σας κατευθύνει κατάλληλα στις αγορές σας.