100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

52 προϊόντα

Γυναικεία πατίνια rollers inline και rollers quad για ενήλικες – επιστρέψτε στο αγαπημένο σας σπορ και χαρείτε πάλι σαν παιδί

Έρχονται στιγμές που όλοι και όλες θέλουμε να νιώσουμε πάλι σαν παιδιά, να ανακαλύψουμε ξανά τον χαμένο ενθουσιασμό της νιότης. Τα περισσότερα κοριτσάκια έχουν πάρει κάποτε σαν δώρο ένα ζευγάρι γυναικεία πατίνια rollers quad, με το οποίο πέρασαν στιγμές ενθουσιασμού και χαράς. Γιατί να μην ανακαλύψετε ξανά αυτά τα συναισθήματα λοιπόν; Το πατινάζ με rollers είναι μια σπουδαία άσκηση, όχι μόνο για τα παιδιά αλλά για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να κάνετε πατίνι όλο τον χρόνο, τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Τα πλεονεκτήματα για την υγεία είναι δεδομένα, καθώς το πατινάζ με rollers είναι μια αεροβική άσκηση που γυμνάζει πολλούς μυς του σώματος και ιδιαίτερα τους κοιλιακούς, τους κάτω ραχιαίους τους τετρακέφαλους, τους γλουτιαίους και τις γάμπες. Παράλληλα, όταν αποκτήσετε ξανά την αίσθηση της ισορροπίας σε τροχούς, θα νιώσετε ενθουσιασμό και ευεξία… σαν μικρό παιδί! Τα πατίνια με δύο ρόδες μπροστά και δυο πίσω είναι τα quad και συνιστώνται για εντελώς επίπεδο έδαφος. Τα γυναικεία πατίνια rollers inline έχουν τις ρόδες τοποθετημένες σε σειρά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γήπεδα, πλατείες η ακόμα σε ασφάλτινους δρόμους.

Ρυθμιζόμενα γυναικεία πατίνια rollers quad σε διάφορα μεγέθη – πολύχρωμα μοντέλα για κάθε γυναίκα

Αν είστε αρχάρια στο πατινάζ με ρόλερ ή αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε κάνατε τις πρώτες σας βόλτες σαν κοριτσάκι, ίσως βρείτε ευκολότερη αρχικά την ισορροπία με γυναικεία πατίνια rollers quad για ενήλικες. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν ρόδες αριστερά και δεξιά του κέντρου ισορροπίας του ποδιού, δίνουν μια σταθερότερη αίσθηση και είναι πιο άνετα στις χαμηλότερες ταχύτητες. Μπορείτε να βρείτε ρυθμιζόμενα γυναικεία πατίνια rollers quad όπως και ακριβώς στο μέγεθός σας γυναικεία πατίνια rollers quad 37, 38, 39, 40 και 41.

Γυναικεία πατίνια rollers inline για αναψυχή – θα βρείτε τα πιο στιλάτα μοντέλα στις προσφορές του epapoutsia.gr

Τα γυναικεία πατίνια rollers inline για ενήλικες προσφέρουν περισσότερη ευελιξία, για να κινηθείτε πιο εύκολα στον δρόμο και να αποφεύγετε τα εμπόδια. Παράλληλα σας επιτρέπουν να αναπτύξετε μεγαλύτερη ταχύτητα. Συνήθως διαθέτουν ένα φρένο στη φτέρνα, το οποίο πολλοί ενήλικες βρίσκουν ευκολότερο στη χρήση του από το μπροστινό φρένο που έχουν τα γυναικεία πατίνια rollers quad. Στο epapoutsia.gr θα βρείτε πολλές προσφορές σε ρυθμιζόμενα γυναικεία πατίνια rollers inline, όπως και σε στιλάτα γυναικεία πατίνια rollers inline 37, 38, 39, 40 και 41.

Πατίνια rollers inline και rollers quad – Συχνές ερωτήσεις

Γυναικεία πατίνια rollers inline – πώς θα τα διαλέξετε

Όπως και όλα τα αθλητικά παπούτσια τα γυναικεία πατίνια rollers inline για αναψυχή πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς στο πόδι σας. Το πατίνι πρέπει να σας ακολουθεί στις κινήσεις σας, ούτε να σας πονάει, να κόβει την κυκλοφορία του αίματος ή να σας χτυπάει σε κάποιο κόκκαλο, ούτε και να «πλέει» το πόδι μέσα του, γιατί θα δημιουργηθούν κάλοι από την τριβή. Λάβετε υπόψη σας ότι όλα τα πατίνια μετά από κάποιο χρονικό διάστημα "ανοίγουν" από τη χρήση.

Γυναικεία πατίνια rollers quad – που θα τα αγοράσετε;

Στο epapoutsia.gr θα βρείτε πολλά καλαίσθητα και λειτουργικά γυναικεία πατίνια rollers quad από γνωστές εταιρείες υποδημάτων, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλή αίσθηση στο πόδι και στιβαρούς μηχανισμούς κύλισης. Στην ιστοσελίδα αλλά και στην εφαρμογή για κινητά θα μπορέσετε να τα συγκρίνετε και να διαλέξετε χρώμα και μοντέλο.