100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

792 προϊόντα

Γυναικεία παπούτσια προπόνησης Reebok, Nike και άλλες γνωστές μάρκες στο epapoutsia.gr

Οι μεγάλες εταιρείες κατασκευής αθλητικών ειδών εξελίσσουν διαρκώς τα παπούτσια που παράγουν, εισάγοντας νέες τεχνολογίες, βελτιωμένα υλικά και καινοτόμες ιδέες. Είτε έχετε τρέξει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα, στον στίβο ή τον δρόμο, είτε μόλις αρχίσατε να προπονείστε στο τρέξιμο, στο epapoutsia.gr θα βρείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις σε γυναικεία παπούτσια προπόνησης Reebok, Nike και άλλων γνωστών εταιρειών, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και καλύπτει απόλυτα τις προσωπικές σας ανάγκες. Επιπλέον, τα περισσότερα μοντέλα από αθλητικά γυναικεία παπούτσια προπόνησης για τρέξιμο βγαίνουν σε διάφορους χρωματισμούς ώστε να τα συνδυάσετε με την αθλητική περιβολή που φοράτε συνήθως στην προπόνησή σας.

Γυναικεία αθλητικά παπούτσια προπόνησης – είναι κατάλληλα για άλλες δραστηριότητες;

Τα παπούτσια προπόνησης για τρέξιμο έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προφυλάσσουν τα πόδια σας από τις συνεχείς κρούσεις με το έδαφος, να έχουν καλή πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες και να στηρίζουν τα σημεία που είναι πιθανό να παρουσιαστούν τραυματισμοί. Δεν στοχεύουν να προφυλάξουν τα πόδια σας από χτυπήματα, όπως για παράδειγμα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, ούτε εστιάζουν στην πλευρική σταθερότητα κατά τις απότομες επιταχύνσεις, επιβραδύνσεις και στροφές, όπως τα παπούτσια για τένις. Εν τούτοις, κάποια γυναικεία παπούτσια προπόνησης Adidas, όπως και παπούτσια άλλων εταιρειών, είναι απολύτως κατάλληλα για περπάτημα. Τα παπούτσια τρεξίματος και περπατήματος έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, με τη διαφορά ότι τα πρώτα είναι πιο ανθεκτικά για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες της προπόνησης στο τρέξιμο.

Βελτιώστε τις επιδόσεις σας και ξεπεράστε τα όριά σας με παπούτσια προπόνησης για τρέξιμο

Η αγορά ενός κατάλληλου ζευγαριού παπουτσιών προπόνησης για τρέξιμο θα σας επιτρέψει να τρέξετε πιο μακριά και πιο γρήγορα, αλλά και να χαρείτε περισσότερο τις ώρες που περνάτε κάνοντας προπόνηση. Επιλέγοντας κατάλληλα για τις δικές σας ανάγκες γυναικεία παπούτσια προπόνησης θα κατεβάσετε τους χρόνους σας, θα δείτε τη σωματική ισορροπία σας να βελτιώνεται και θα μπορέσετε να αυξήσετε τη διάρκεια των προπονήσεών σας, χωρίς ενοχλήσεις και τραυματισμούς. Τα γυναικεία παπούτσια προπόνησης σχεδιάζονται με επιπλέον πλάτος στο μπροστινό μέρος του πέλματος και τα δάχτυλα και πιο στενά στην περιοχή της φτέρνας, ώστε να προσαρμόζονται καλύτερα στις ιδιαιτερότητες του γυναικείου πέλματος. Είναι επίσης ελαφρύτερα από τα αντίστοιχα αντρικά, καθώς οι κατασκευαστές λαμβάνουν υπ’ όψη τους το μικρότερο μέσο βάρος των αθλητριών σε σχέση με το μέγεθος του παπουτσιού και χρησιμοποιούν τα ανάλογα υλικά για την κατασκευή των γυναικείων αθλητικών υποδημάτων.

Γυναικεία παπούτσια προπόνησης για τρέξιμο – Συχνές ερωτήσεις

Γυναικεία παπούτσια προπόνησης για τρέξιμο – πώς θα τα επιλέξετε;

Τα καλύτερα παπούτσια για προπόνηση στο τρέξιμο είναι αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας πόδι και καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. Για να βρείτε το κατάλληλο μοντέλο για εσάς πρέπει να λάβετε υπόψη σας κάποια στοιχεία όπως: πόσο αποτελεσματικά απορροφούν τους κραδασμούς, το βάρος τους, την ευκαμψία στα κατάλληλα σημεία, τη σταθερότητα που προσφέρουν, το είδος της σόλας και την πρόσφυση που προσφέρει στην άσφαλτο ή το χώμα, την πλευρική στήριξη ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί, την ύπαρξη ανακλαστήρων ώστε να διακρίνονται τη νύχτα και τον σωστό αερισμό του ποδιού.

Πού θα αγοράσετε γυναικεία παπούτσια προπόνησης;

Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε καινούρια παπούτσια για προπόνηση στο τρέξιμο λαμβάνοντας υπ’ όψη σας τις συνθήκες χρήσης τους, όπως την απόσταση και τον ρυθμό της συνηθισμένης προπόνησής σας, το έδαφος που προτιμάτε (άσφαλτος, χώμα), τη μορφολογία του ποδιού σας, κτλ., θα βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε στο epapoutsia.gr. Με την προηγμένη τεχνολογία της εφαρμογής esize.me θα προσδιορίσετε ακριβώς το μέγεθος των ποδιών σας κάνοντας σάρωση 2D, για να δείτε παπούτσια στο ακριβές σας νούμερο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από 450 μάρκες και πενήντα χιλιάδες προϊόντα, η αποστολή γίνεται δωρεάν, ενώ τακτικά παρουσιάζονται προσφορές και εκπτώσεις σε αθλητικά γυναικεία παπούτσια προπόνησης.