30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες

Βούρτσα για παπούτσια σουέτ και nubuck - Φροντίδα υποδημάτων υψηλού επιπέδου

Τα παπούτσια από υλικά σουέτ και nubuck αποτελούν ποιοτικά και εκλεκτά (και ακριβά επίσης) προϊόντα οπότε καλό είναι να μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Η αγορά καθαριστικού εξοπλισμού για την φροντίδα των υποδημάτων σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση. Μία βούρτσα για σουέτ και nubuck θα σας βοηθήσει να δείχνουν τα παπούτσια σας σαν καινούρια, αφού η βούρτσα παπουτσιών συστήνεται από τους ειδικούς για αυτά τα ντελικάτα υλικά. Χρησιμοποιώντας βούρτσα για καθάρισμα παπουτσιών, δεν φθείρετε το υλικό, αντίθετα το φροντίζετε αναδεικνύοντας το χρώμα και την υφή του.

Γόμα καθαρισμού για σουέτ και nubuck - Πως να φροντίσω τα παπούτσια μου και γιατί αξίζει να την χρησιμοποιήσω;

Η γόμα καθαρισμού παπουτσιών σουέτ και nubuck αποτελεί απαραίτητο εργαλείο αν θέλετε να διατηρήσετε τα παπούτσια σας στη κατάσταση που τα αγοράσατε. Η γόμα καθαρισμού παπουτσιού σας βοηθάει να αφαιρέσετε τους λεκέδες και τη βρωμιά από δέρματα σουέτ, nubuck και άλλα χωρίς να τα βλάψετε. Είναι κατασκευασμένες από αφρώδες υλικό που είναι ελαστικό και δεν μπορεί να βλάψει το δέρμα, να του αφήσει σημάδια ή να καταστρέψει την υφή του. Απλά τρίψτε απαλά το σημείο που υπάρχει βρωμιά και μετά από λίγο θα εξαφανιστεί, επαναφέροντας το υπόδημά σας στην προτέρα του κατάσταση. Δεν είναι υποχρέωση να το κάνετε συχνά, οπότε μην το βλέπετε σαν αγγαρεία. Απλά όποτε βλέπετε ότι το παπούτσι το έχει ανάγκη.

Βούρτσα και γόμα καθαρισμού για καθαρισμό και γυάλισμα υποδημάτων - Βρείτε το κατάλληλο στο epapoutsia

Κανείς δεν θέλει να κυκλοφορεί με βρώμικα παπούτσια. Σε περίπτωση που αυτά είναι δερμάτινα και φθαρμένα, έχουν σημάδια ή βρωμιά, το πρόβλημα είναι σοβαρό, αφού καταστρέφεται η καλαισθησία των υποδημάτων σας. Δεν είναι όμως άχρηστα. Αντίθετα, αν εξοπλιστείτε με βούρτσες και γόμες καθαρισμού παπουτσιών, ελάχιστος χρόνος είναι αρκετός για να μπορέσετε να αποκαταστήσετε το πρόβλημα και να έχετε ξανά ένα στυλάτο και καθαρό παπούτσι, ανανεωμένο σαν να το αγοράσατε μόλις. Είναι πολύ εύκολο να βρείτε και να αγοράσετε τη βούρτσα για σουέτ ή τη γόμα καθαρισμού παπουτσιών που χρειάζεστε. Απλά αναζητήστε τα στην ιστοσελίδα του epapoutsia.gr και παραγγείλτε τα. Θα έρθουν στο σπίτι σας μέσα σε λίγες ημέρες και τα παπούτσια σας θα γίνουν ξανά σας καινούρια.

Βούρτσες και γόμες καθαρισμού παπουτσιών - Συχνές ερωτήσεις

Γόμα καθαρισμού για σουέτ - Που να την αγοράσω;

Υπάρχουν πολλά φυσικά καταστήματα, αλλά και ιστοσελίδες που μπορείτε να αγοράσετε μία γόμα καθαρισμού για σουέτ παπούτσια, η οποία είναι κατάλληλη και για υλικά nubuck. Το epapoutsia.gr είναι ένα πολύ πλήρες ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε σύντομα, με την διαδικασία παραγγελίας να είναι απλή και γρήγορη.

Βούρτσα για σουέτ - Πως τη χρησιμοποιώ;

H χρήση μιας βούρτσας καθαρισμού για παπούτσια σουέτ και nubuck δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη διαδικασία. Οι ειδικοί συνιστούν να χρησιμοποιείτε την βούρτσα για σουέτ μετά από κάθε φορά που φοράτε ένα ζευγάρι τέτοια παπούτσια, αλλά δεν είναι τόσο απαραίτητο να το κάνετε. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες περιποιήσεις παπουτσιών, είναι στην κρίση σας και αφορά τη χρήση που κάνετε. Οπωσδήποτε, κάθε φορά που βλέπετε ότι τα σουέτ παπούτσια σας συσσωρεύουν λίγη σκόνη ή ότι το χρώμα δεν φαίνεται ιδιαίτερα ομοιόμορφο, απλώς τα βουρτσίζετε με τη βούρτσα καθαρισμού σουέτ για να το διορθώσετε. Η βούρτσα και η γόμα καθαρισμού παπουτσιών είναι ουσιαστικά τα μόνα που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε για τη συνολική φροντίδα των σουέτ και nubuck παπουτσιών.