100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Τύπος προϊόντος
Εκτέλεση
Στυλ
Προϊόντα: 444
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Δερμάτινη θήκη - φυσικό και οικολογικό δέρμα

Τα μικρά δερμάτινα είδη έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πολιτισμού ως εργαλεία. Μια δερμάτινη θήκη μπορεί να αποτελέσει το πιο κομψό και διαχρονικό αξεσουάρ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλους σκοπούς και χαίρει καθολικής χρήσης. Η ποικιλία σε δερμάτινες ανδρικές θήκες εγγράφων και σε θήκες για γυναικεία έγγραφα το αποδεικνύουν περίτρανα αυτό. Μπορεί να αποτελέσει την προστασία των κλειδιών, των γυαλιών ή των πιστωτικών καρτών σας. Πάντα θα δείχνει εκλεπτυσμένη, ενώ παράλληλα θα προστατεύει από τη φθορά. Μπορείτε να βρείτε δερμάτινες θήκες τόσο από φυσικό, όσο και από οικολογικό δέρμα. Σε επίπεδο ομορφιάς,και το φυσικό δέρμα και το οικολογικό δέρμα είναι απλά αξιοσημείωτα κομμάτια υλικών, καθώς και τα δύο παρουσιάζουν μοναδικά διακοσμητικά μοτίβα, απαλότητα και διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα όμορφων χρωμάτων.

Θήκη τηλεφώνου και κάρτας - μια πρακτική λύση

Είτε βγάζετε selfies, είτε απαντάτε σε ομαδικές συνομιλίες, ξέρουμε ότι το τηλέφωνό σας δεν είναι ποτέ μακριά από το χέρι σας. Με τη συνεχή χρήση ωστόσο, ελλοχεύει ο κίνδυνος ζημιάς και σε αυτό το σημείο παρεμβαίνει η μαγική δερμάτινη θήκη τηλεφώνου. Στην συλλογή μας θα βρείτε θήκες κομψές, μοναδικές και άκρως εμπνευσμένες. Δεν είναι μόνο όμορφες, αλλά είναι κατασκευασμένες για να είναι εξαιρετικά σκληρές και ανθεκτικές, πράγμα που σημαίνει ότι το smartphone σας διατηρείται ασφαλές και χωρίς γρατζουνιές. Γνωρίζουμε ότι δεν φεύγετε από το σπίτι χωρίς το smartphone σας, αλλά χρειάζεστε επίσης ένα μέρος για να κρύβετε τα βασικά σας αντικείμενα, όπως ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και μετρητά. Η θήκη κάρτας είναι αυτό που ζητάτε. Πρόκειται για ένα τύπο πορτοφολιού ειδικά σχεδιασμένο μόνο για να κρατά πιστωτικές κάρτες και άλλες μικρές μορφές καρτών. Μικρότερο και πιο ελαφρύ από άλλες μορφές πορτοφολιών, έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Δώστε χρώμα στη ζωή σας με τις πρακτικές και όμορφες θήκες τηλεφώνου και κάρτας μας.

Θήκη κλειδιού - ένας λειτουργικός βοηθός

Είναι πολύ βολικό να έχετε πάντα μια θήκη κλειδιού. Η θήκη για κλειδιά διαθέτει γάντζους ή θηλιές για να προσαρτήσετε διάφορα κλειδιά. Πολλές θήκες κλειδιών περιλαμβάνουν επίσης πολυλειτουργικές θήκες οργάνωσης. Οι δερμάτινες θήκες για κλειδιά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στην ανάγκη ασφαλούς φύλαξης των κλειδιών του αυτοκινήτου ή του σπιτιού σε ένα ασφαλές αξεσουάρ. Παρέχουν μια μεγάλη αίσθηση ασφάλειας, όταν βιάζεστε ή όταν βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση με την εργασία σας. Επιπλέον, μια δερμάτινη θήκη κλειδιών προσθέτει πινελιά πολυτέλειας στη μεταφορά των βασικών σας αντικειμένων και προσδίδει έξτρα μπόνους στο προσωπικό σας στυλ. Διατηρήστε τα κλειδιά του σπιτιού, του γραφείου, του αυτοκινήτου ή του σκάφους σας με πρακτικό τρόπο.

Θήκες εγγράφων - συχνές ερωτήσεις:

Πώς να καθαρίσετε μια δερμάτινη θήκη τηλεφώνου;

Οι δερμάτινες θήκες τηλεφώνων καθαρίζονται καλύτερα με ένα ήπιο διάλυμα. Μπορείτε να καθαρίσετε ελαφρά τη δερμάτινη θήκη σας με ήπιο σαπούνι χεριών και ένα υγρό πανί μικροϊνών. Απλώστε το σαπούνι στο πανί και μοιράστε το ομοιόμορφα. Αν έχετε ένα ήπιο καθαριστικό, χρησιμοποιήστε το μαζί με ένα στεγνό πανί.

Πώς να διακοσμήσετε μια δερμάτινη θήκη τηλεφώνου;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να διακοσμήσετε τη θήκη του τηλεφώνου σας, για να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ. Αν έχετε αυτοκόλλητα στο σπίτι, κολλήστε τα στη θήκη σας για να μεταμορφώσετε γρήγορα την εμφάνισή της. Οι αυτοκόλλητες ταινίες είναι ένας άλλος διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να δώσετε στο τηλέφωνό μια εντελώς νέα εμφάνιση.