100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

333 προϊόντα

Γυαλιά ηλίου – η καλύτερη προστασία για τα μάτια σας

Τα γυαλιά ηλίου έχουν αποδειχθεί ότι είναι οι ισχυρότεροι σύμμαχοι στην προστασία των ματιών μας. Εκτός από το γεγονός ότι τα γυαλιά μας προστατεύουν, αποτελούν επίσης και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά όσον αφορά τα αξεσουάρ. Αν μάλιστα συνδυαστούν με τα κατάλληλα ρούχα και κοσμήματα τότε το στυλιστικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει κάθε φαντασία. Έχετε στο νου σας να αγοράσετε γυαλιά πέραν του συνηθισμένου. Δηλαδή μην επιλέξετε γυαλιά μόνο με μαύρο ή καφέ σκελετό. Επιλέξτε χρωματιστά γυαλιά που είναι in fashion και που θα μπορείτε να τα φοράτε όλες τις ώρες της ημέρας.

Μοδάτα γυαλιά ηλίου – μία ευρεία γκάμα διαθέσιμη στο epapoutsia.gr

Ψάχνοντας ανδρικά γυαλιά ηλίου και αφού επισκεφθείτε το epapoutsia.gr, μην ανησυχήσετε αν θεωρείτε ότι μπερδευτήκατε λόγω της μεγάλης γκάμας που έχει. Για να αποφύγετε κάτι τετοιο, πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε όλα όσα αναζητάτε στα ιδανικά γυαλιά ηλίου. Πιο συγκεκριμένα, καταγράψτε το χρώμα των γυαλιών που προτιμάτε, το σχέδιο που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει περισσότερο, καθώς και τον φακό που θέλετε να έχουν. Όλα τα παραπάνω δεν είναι απλά λεπτομέρειες. Αντιθέτως, είναι οι βασικές αρχές για την αγορά ανδρικών γυαλιών ηλίου. Όταν θα έχετε όλες τις απαντήσεις κατά νου, τότε είστε έτοιμος να πάρετε την απόφαση να αγοράσετε τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ανδρικά γυαλιά – άνεση στη χρήση τους

Άνεση είναι η πρώτη λέξη που πρέπει να σας έρχεται στο μυαλό όταν ψάχνετε ανδρικά γυαλιά ηλίου. Αν η λέξη που έρχεται στο μυαλό σας είναι η μόδα, τότε σίγουρα η τελική σας επιλογή δεν θα είναι καλή. Η άνεση στη χρήση των γυαλιών ηλίου είναι σίγουρα το νούμερο ένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή τελική επιλογή. Η μόδα είναι και αυτή το δεύτερο στοιχείο που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, έτσι ώστε τα γυαλιά ηλίου όυ τελικά θα επιλέξετε να τα φοράτε και όχι να «σας φορούν». Το μοδάτα γυαλιά ηλίου, δεν σημαίνει ότι είναι ένα μόνο σχέδιο ή ένα μόνο χρώμα. Το εύρος των σχεδίων των γυαλιών ηλίου είναι πολύ μεγάλο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας μπερδεύει.

Ανδρικά γυαλιά – Συχνές Ερωτήσεις

Ποια ανδρικά γυαλιά ηλίου να διαλέξω;

Η επιλογή σε ανδρικά γυαλιά ηλίου δεν είναι πολύ εύκολη. Πολλοί πιστεύουν ότι για να αγοράσουν γυαλιά ηλίου θα πρέπει να τα δοκιμάσουν πρώτα. Αυτό δεν είναι όμως κάτι που ισχύει σε απόλυτο βαθμό. Μπορεί άνετα ο καθένας να επιλέξει γυαλιά ηλίου και μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει κάποια προεργασία. Αρκεί να ξέρει το σχήμα του προσώπου του, τι χρώμα προτιμά και βέβαια ποιο είναι το ποσό που είναι διατεθειμένος να χαλάσει. Με τις μετρήσεις και τις λεπτομερείς περιγραφές, όλα γίνονται πολύ εύκολα.

Πώς να διαλέξεις γυαλιά σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου;

Στα στρογγυλά πρόσωπα, το σχήμα γυαλιών ηλίου που ταιριάζει περισσότερο είναι τα γυαλιά που οι άνω γωνίες τους είναι λίγο πιο μυτερές από το κανονικό. Στους πιο μακροπρόσωπους, το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο είναι τα στρογγυλεμένα ή τα εντελώς στρογγυλά γυαλιά. Στα πιο οβάλ σχήματα προσώπου τα κλασικά γυαλιά τύπου ray-ban είναι ακριβώς ότι πρέπει. Ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη σας, δείτε ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σας και επιλέξτε το ανάλογο ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Ποια γυαλιά ταιριάζουν με κοντά μαλλιά;

Το κοντά μαλλια, πρέπει να τα πλαισιώνουν πολύ εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου. Αυτό σημαίνει ότι το μεγάλο μέγεθος γυαλιών είναι μία καλή επιλογή. Πρέπει επιτέλους να ξεφύγετε από τα κλασικά και τετριμμένα μαύρα γυαλιά ηλίου και να επιλέξετε μοδάτα , μεγάλα και χρωματιστά γυαλιά που θα σας δώσουν το στυλ που θέλετε.