100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Λουράκι - υλικό
Είδος μηχανισμού
Γυαλί
Προϊόντα: 23
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Τι πρέπει να έχουμε κατά νου όταν επιλέγουμε ρολόι για ένα παιδί;

Αν το παιδί σας έχει γενέθλια και θεωρείτε ότι έχει μεγαλώσει αρκετά, τότε ήρθε η ώρα να του αγοράσετε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο. Μην σπάτε το μυαλό σας γιατί η λύση είναι απλή και δεν είναι άλλη από ένα παιδικό ρολόι. Παιδικά ρολόγια υπάρχουν πολλά αλλά ποιο είναι τα κατάλληλο για το δικό σας παιδί; Το κάθε παιδί που μπορεί να φορέσει και να υποστηρίξει ένα καλό ρολόι, έχει αρχίσει σίγουρα να έχει ενδυματολογικές προτιμήσεις και το ίδιο θα ισχύει και για το καινούργιο ρολόι του. Γι’ αυτό λοιπόν, ξοδέψτε λίγο χρόνο και σκεφτείτε τις προτιμήσεις του παιδιού σας. Τι είναι αυτό που του αρέσει περισσότερο; Ποιο χρώμα λέει ότι είναι το αγαπημένο του; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ήρωας; Αν γνωρίζετε έστω και μία απάντηση από τις παραπάνω ερωτήσεις τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείτε για παράδειγμα να εστιάσετε σε ηλεκτρονικά παιδικά ρολόγια σε κόκκινο χρώμα, αν αυτό είναι το αγαπημένο του χρώμα ή ένα παιδικό smartwatch αν ασχολείται με την τεχνολογία. Επίσης το παιδικό αθλητικό ρολόι θα ήταν μια πολύ καλή λύση για λίγο μεγαλύτερα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ποια είδη παιδικών ρολογιών είναι διαθέσιμα;

Υπάρχουν πολλά είδη σε παιδικά ρολόγια που είναι διαθέσιμα στην αγορά, όπως για παράδειγμα το παιδικό ψηφιακό ρολόι, το παιδικό αθλητικό ρολόι, το παιδικό smartwatch και άλλα πολλά είδη σε παιδικό ρολόι που μπορούν να ξετρελάνουν κάθε παιδί. Οι τιμές κυμαίνονται από πολύ χαμηλές σε πολύ υψηλές και όλα εξαρτώνται από το δικό σας budget και από τις απαιτήσεις του παιδιού σας. Αν πρόκειται για το πρώτο ρολόι του παιδιού σας, αρκεστείτε στην απλή μορφή παιδικού ρολογιού και προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο να διαλέξετε το αγαπημένο του χρώμα, καθώς και στους αριθμούς πάνω στο καντράν του. Σαν πρώτο ρολόι, καλό θα ήταν οι αριθμοί να είναι αρκετά ευκρινείς. Μην του αγοράσετε στην αρχή παιδικό ψηφιακό ρολόι, γιατί δεν θα μάθει σωστά την ώρα. Αντιθέτως, επιλέξτε ένα ρολόι με δείκτες γιατί αλλιώς θα συνηθίσει μονάχα να την διαβάζει.

Οι καλύτερες προσφορές σε παιδικά ρολόγια στο epapoutsia.gr

Στο epapoutsia.gr έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία σε παιδικά ρολόγια και αξεσουάρ. Όλα αυτά τα παιδικά ρολόγια είναι ικανά να τραβήξουν την προσοχή τόσο των παιδιών σας όσο και την δική σας. Η επιλογή και κατ' επέκταση η αγορά του κατάλληλου παιδικού ρολογιού είναι ένα πολύ δύσκολο task. Είναι μάλιστα ένα έργο που απαιτεί αρκετό χρόνο μέχρι να βρείτε τα ιδανικά χαρακτηριστικά που θα βολέψουν το παιδί σας και θα καλύψουν τις ανάγκες του στο έπακρο. Οι καλύτερες προσφορές είναι μαζεμένες στην σελίδα αυτή, με πολλές εναλλακτικές για τον καθένα. Να είστε επομένως σίγουροι ότι οι τιμές που θα βρείτε εδώ, δεν υπάρχουν πουθενά στην αγορά.

Παιδικά ρολόγια – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Ποιο παιδικό ρολόι να διαλέξω;

Η επιλογή ενός παιδικού ρολογιού ως δώρο δεν είναι τόσο εύκολη όσο ενδεχομένως φαίνεται. Έχει να κάνει καθαρά με τις ανάγκες του παιδιού για το οποίο προορίζεται και ασφαλώς με το προσωπικό του γούστο. Συνδυάστε τις γνώσεις που κατέχετε για το παιδί και επιλέξτε το ρολόι του με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά.

Από ποια ηλικία να αγοράσω ρολόι για ένα παιδί;

Αν ρωτήσετε πολλούς ανθρώπους ακόμα και ειδικούς για το ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να αγοράσετε στο παιδί σας ένα παιδικό ρολόι, το σίγουρο είναι ότι θα ακούσετε πολλές και διαφορετικές απόψεις. Η καλύτερη άποψη όμως είναι σίγουρα η δική σας, γιατί εσείς μόνο γνωρίζετε εάν το παιδί σας είναι έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη ενός καινούργιου ρολογιού ή αν πρόκειται να αγνοήσει την ύπαρξή του.