100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

1860 προϊόντα

Καπέλο με γείσο – μια μοδάτη λύση για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι αποτελούσε πάντα μία στυλιστική πρόκληση για τους άνδρες. Έκτος από τις χρωματιστές βερμούδες και τα αξεσουάρ μια εξίσου μοδάτη λύση για το καλοκαίρι είναι και τα ανδρικά jockey. Η αλήθεια είναι ότι τα σύγχρονα ανδρικά jockey ξεπερνούν και τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών μας. Υπάρχουν στα σίγουρα διάφορα χρώματα και σε αυτό το αξεσουάρ, αλλά το φοβερό είναι ότι υπάρχουν και διάφορα μήκη στο γείσο τους. Αυτά τα καπέλα με γείσο μπορούν και καταφέρνουν να προστατεύουν από τις υπεριώδης ακτινοβολίες αλλά ταυτόχρονα δίνουν και μια άλλη χάρη στο πρόσωπο του άνδρα που το φοράει.

Ανδρικό καπέλο jockey – η τέλεια λύση για δραστήριους ανθρώπους

Ανήκετε στην κατηγορία των δραστήριων ανθρώπων και ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε το στυλ σας; Τότε βρείτε τα πιο μοδάτα και τα πιο «ψαγμένα» ανδρικά jockey του baseball. Είναι σίγουρα πάρα πολλά τα σχέδια και τα χρώματα που θα βρείτε, αλλά αν ξέρετε πιο ακριβώς είναι το στυλ σας τα πράγματα είναι πιο απλά. Τα καπέλα με γείσο μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιπτώσεις. Ορισμένοι άνδρες προτιμούν να τα φορούν με κουστούμι, ορισμένοι με αθλητική περιβολή και ορισμένοι όλη την ώρα λόγω «έλλειψης μαλλιών». Με όποιο τρόπο και αν προτιμάτε να το φοράτε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και είναι απλά καταπληκτικό!

Ανδρικά καπέλα με γείσο – η αυθεντική εικόνα του στυλ σας

Τα ανδρικά καπέλα με γείσο προσδίδουν σίγουρα την αυθεντική εικόνα του στυλ σας αλλά σίγουρα δίνουν και έναν άλλο χαρακτήρα στην εμφάνισή σας. Η αρχική εκδοχή του ανδρικού jockey ήταν για την προστασία από τον ήλιο, με την ίδια λογική σκέφτηκαν και οι αρμόδιοι του baseball και «υιοθέτησαν» τον συγκεκριμένο τύπο καπέλου. Όταν λοιπόν οι ειδικοί της μόδας παρατήρησαν ότι το κάπως περίεργο καπέλο jockey κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον ανδρικό πληθυσμό, άρχισαν να το εντάσσουν στις επιδείξης μόδας που έκαναν. Από τότε μέχρι και σήμερα τα ανδρικά καπέλα με γείσο φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις της ζωής και οι άνδρες απλά τα λατρεύουν.

Ανδρικά καπέλα jockey - Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να διαλέξεις καπέλο με γείσο;

Η τελική επιλογή σου σε καπέλο με γείσο σίγουρα δεν θα είναι μόνο μία. Οι πολλαπλές επιλογές που θα σας δωθούν σίγουρα θα σας μπερδέψουν αλλά οι χαμηλές τιμές τους θα σας δώσουν την επιλογή να αγοράσετε όχι μόνο ένα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε για ποιον λόγο το θέλετε. Αν για παράδειγμα ψάχνετε ένα καπέλο με γείσο για την παραλία, μπορείτε να διαλέξετε ένα που θα ταιριάζει με το μαγιό ή τις σαγιονάρες σας. Αν πάλι θέλετε να ταιριάξετε ένα jockey με γείσο για τους απογευματινούς καφέδες σας, μια διαχρονική επιλογή είναι το τζιν καπέλο. Αν πάλι το τζιν σας φαίνεται ξεπερασμένο (παρ’ όλο που δεν είναι) τότε ένα μαυρο καπέλο baseball είναι σίγουρο ότι πηγαίνει με όλα.

Πώς να πλύνεις ένα jockey του baseball;

Στον τομέα του πλυσίματος ενός καπέλου με γείσο δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Αν υπάρχει κάποιος τοπικός λεκές μπορείτε να τον καθαρίσετε με λίγο υγρό πιάτων ενώ αν το καπέλο σας έχει λερωθεί από τις πολλές φορές που το έχετε φορέσει τότε μπορείτε απλά να το βάλετε στο πλυντήριο. Όλα τα ανδρικά jockey με γείσο έχουν ταμπελάκι στο εσωτερικό τους που εκτός από την αναγραφή των υλικών που είναι φτιαγμένο γράφουν και τους τρόπους που μπορεί το καπέλο να πλυθεί.

Πως να μετρήσεις το μέγεθος ενός jockey;

Το μέγεθος ενός jockey μπορεί να βρεθεί αν μετρήσετε με μεζούρα την περίμετρο του κεφαλιού σας. Όταν δείτε την ακριβή μέτρηση τλότε τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα εφόσον συνήθως δίπλα στο νούμερο του καπέλου αναγράφεται και η μέρτηση που του αρμόζει.