100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 30 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

Τζελ, δερμάτινα και με σιλικόνη προστατευτικά φτέρνας – πώς να τα ταιριάξω με συγκεκριμένο τύπο παπουτσιού;

Αν αναρωτιέστε τι είναι τα προστατευτικά φτέρνας και τι πρέπει να προσέχετε όταν τα αγοράζετε, ίσως πρέπει πρώτα να μάθετε που τοποθετούνται σε ένα παπούτσι. Τα προστατευτικά φτέρνας για παπούτσια υπάρχουν και πωλούνται σαν εξτρά επίθεμα ή βρίσκονται ενσωματωμένα στο παπούτσι. Αν λοιπόν αγοράσετε ένα παπούτσι που δεν έχει ενσωματωμένο προστατευτικό, τότε θα πρέπει σίγουρα να πάρετε ένα, στον τύπο και στο μέγεθος που σας βολεύει. Υπάρχουν προστατευτικά φτέρνας με τζελ, ειδικά προστατευτικά φτέρνας για πολύ μεγάλα παπούτσια, δερμάτινα προστατευτικά φτέρνας για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις αλλά και προστατευτικά φτέρνας με σιλικόνη για όσους την προτιμούν. Αν αγοράσατε πρόσφατα ένα παπούτσι που είδατε στο site σας είναι μεγάλο και δεν υπάρχει και σε άλλο νούμερο, αλλά δεν θέλετε να το αλλάξετε γιατί απλά το λατρεύετε, υπάρχει λύση με τα προστατευτικά φτέρνας για πολύ μεγάλα παπούτσια που θα σας δώσουν την τέλεια εφαρμογή στο παπούτσι που αγαπήσατε.

Προστατευτικά φτέρνας για πολύ μεγάλα παπούτσια – έτσι ώστε τα υποδήματα να έχουν καλύτερη εφαρμογή στο πόδι

Η καλύτερη δυνατή εφαρμογή ενός παπουτσιού ιδιαίτερα αν έχετε αγοράσει κάποιο πρόσφατα και σας είναι λίγο μεγάλο, επιτυγχάνετε με τα κατάλληλα προστατευτικά φτέρνας για πολύ μεγάλα παπούτσια. Τα προστατευτικά φτέρνας όμως χρησιμοποιούνται και για άλλους σκοπούς εφόσον υπάρχουν σε πολλά μεγέθη αλλά και υλικά. Μπορείτε να βρείτε προστατευτικά φτέρνας για στιλέτο ή απλά προστατευτικά φτέρνας για τακούνι, τα οποία εκτός από πολύ καλή εφαρμογή προσφέρουν και την μέγιστη δυνατή στήριξη στο πόδι σας. Επενδύστε στα προστατευτικά φτέρνας με τζελ για παπούτσια και δώστε στα πόδια σας την ανάσα που χρειάζονται, προσφέροντάς τους άνεση, σωστή εφαρμογή και ξεκούραση για όσο τα φοράτε. Πάτοι και προστατευτικά φτέρνας για παπούτσια με τακούνι μπορούν να βρεθούν παντού, αλλά στο epapoutsia μπορείτε να βρείτε τα πιο ποιοτικά και τα πιο αξιόπιστα όσον αφορά αυτήν την κατηγορία.

Προστατευτικά φτέρνας για τακούνια, αθλητικά και σκαρπίνια – ένα χρήσιμο αξεσουάρ για κάθε περίσταση

Τα προστατευτικά φτέρνας είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση και για κάθε είδος παπουτσιού αν βέβαια δεν το νιώθετε πολύ άνετο στο πόδι σας και θέλετε κάποια εξτρά υποστήριξη. Τα προστατευτικά φτέρνας με τζελ η τα προστατευτικά φτέρνας με σιλικόνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αθλητικά, σε καθημερινά, σε μπότες, σε γόβες και σχεδόν σε κάθε είδος παπουτσιού που υπάρχει ανάγκη. Για παράδειγμα, ένα σωστά τοποθετημένο επίθεμα προστατευτικού φτέρνας μπορεί να βοηθήσει έναν δρομέα να πετύχει μέγιστες επιδόσεις, εφόσον θα τον αποτρέψει από τυχόν τραυματισμούς λόγω των πολλών ωρών που φοράει το παπούτσι αλλά και θα του δώσει την τέλεια στήριξη ακόμη και έπειτα από πολλά χιλιόμετρα. Τα ίδια σχετικά αποτελέσματα μπορούν να δοθούν αν τα προστατευτικά φτέρνας τοποθετηθούν και σε άλλα είδη παπουτσιών.

Προστατευτικά φτέρνας – Συχνές ερωτήσεις FAQ

Πώς να κολλήσω τα προστατευτικά φτέρνας στα παπούτσια;

Τα περισσότερα από τα προστατευτικά φτέρνας μπορούν να κολληθούν με την χρήση ζεστού αέρα. Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον θερμό αέρα και δεν σας φαίνεται σαν κάτι εύχρηστο, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν τσαγκάρη που σίγουρα θα σας δώσει την λύση.

Προστατευτικά φτέρνας – από πού να τα αγοράσω;

Προστατευτικά φτέρνας υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα καταστήματα ηλεκτρονικά και μη που έχουν να κάνουν με τα αξεσουάρ παπουτσιών. Μπαίνοντας όμως στο epapoutsia.gr θα βρείτε ότι πιο ποιοτικό σε αυτόν τον τομέα και ότι πιο εύχρηστο όσον αφορά τα προστατευτικά φτέρνας.