100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Ταξινόμηση
Τιμή
Ετικέτα προϊόντος
Μάρκα
Χρώμα
Τύπος προϊόντος
Εκτέλεση
Αθλητικά
Προϊόντα: 707
Προβολή αναγνωριστικού έκδοσης

Αθλητικές κάλτσες - αναπόσπαστο μέρος της ανδρικής ένδυσης

Είναι περίεργο όταν βλέπουμε έναν άντρα με επίσημα παπούτσια αλλά χωρίς κάλτσες. Αυτό το αξεσουάρ είναι υποχρεωτικό μέρος του ενδυματολογικού κώδικα κάθε τζέντλεμαν. Οι συνηθέστερα επιλεγμένες είναι οι γνωστές μαύρες αθλητικές κάλτσες, οι οποίες έχουν σταθερό ελαστικό που δεν τους επιτρέπει να κατέβουν. Αν και έχουν σχεδιαστεί για προπόνηση, μπορείτε εύκολα να τα προσθέσετε σε μια κομψή εμφάνιση. Είναι επίσης κατάλληλές για αθλητικά ρούχα ή τζιν αν σχεδιάζετε μια μεγάλη βόλτα έξω. Το μαύρο χρώμα τους επιτρέπει εύκολη συντήρηση, κάτι που τα καθιστά αγαπημένα επίσης των γυναικών..

Γυναικείες κάλτσες - για τζιν και chino παντελόνια

Τα τζιν και τα chino παντελόνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις γυναίκες τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα ρούχα φοριούνται όλο και περισσότερο και ως μέρος των κομψών συνδυασμών κατά τη διάρκεια επίσημων εκδηλώσεων. Αλλά όπως και άλλα είδη παντελονιών, εδώ πρέπει να προσέχουμε τι κάλτσες να επιλέξουμε έτσι ώστε να συνδυάζονται με κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισης μας. Γι 'αυτό σας προτείνουμε να επιλέξετε γυναικείες αθλητικές κάλτσες τις ημέρες που έχετε αποφασίσει να φορέσετε τζιν ή chino παντελόνια. Αυτός ο συνδυασμός είναι στάνταρ και δεν θα προκαλέσει ενοχλήσεις στον αστράγαλο ακόμη και μετά από μια κουραστική μέρα.

Ανδρικές αθλητικές κάλτσες - για τρέξιμο και προπόνηση

Τα περισσότερα μοντέλα ανδρικών καλτσών, που είναι φτιαγμένα ειδικά για σωματική δραστηριότητα και κυρίως τρέξιμο, μπορούν να είναι σε δύο κύρια χρώματα - άσπρο και μαύρο. Όταν επιλέγετε άσπρες κάλτσες, πρέπει να γνωρίζετε ότι φαίνονται πολύ καλά με οποιοδήποτε μοντέλο αθλητικών παπουτσιών και ενδυμάτων. Το κακό είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο να διατηρηθούν σε αυτό το αρχικό χρώμα. Επομένως, εάν προπονείστε σε εξωτερικούς χώρους, τότε σας συνιστούμε να ποντάρετε σε μαύρες αθλητικές κάλτσες. Αποτελούν την τέλεια λύση για κάθε άτομο που γυμνάζεται.

Κάλτσες - συχνές ερωτήσεις

Πώς να φορέσετε τις αθλητικές κάλτσες;

Οι αθλητικές κάλτσες είναι πολύ κατάλληλες για κάθε προπόνηση. Μπορείτε εύκολα να τα φορέσετε με αθλητικές φόρμες, κοντά σορτς ή τζιν, για παράδειγμα. Αποτελούν κατάλληλη επιλογή ακόμη και στην καθημερινή ζωή, αν αποφασίσετε να ποντάρετε σε αθλητικά παπούτσια ή σνίκερς αυτήν την ημέρα. Αν επιλέξετε άσπρες αθλητικές κάλτσες, για παράδειγμα, μπορούν να αποτελέσουν μια καλή επιλογή για προπονήσεις στο γυμναστήριο. Είναι αρκετά καθαρό εκεί και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως λερωθείτε γρήγορα και εύκολα, όπως θα κάνατε αν εκπαιδεύεστε έξω.

Με τι να φορέσετε τις ανδρικές κάλτσες αστράγαλου;

Αν αποφασίσετε να επιλέξετε ανδρικές αθλητικές κάλτσες αστράγαλου, πρέπει να ξέρετε τι παπούτσια θα φορέσετε. Τις περισσότερες φορές προτείνουμε αθλητικά, πάνινα παπούτσια ή σνίκερς. Είναι εξαιρετικά κατάλληλα για το καλοκαίρι, γιατί ακόμα κι αν φοράτε σορτς, οι κάλτσες σας θα παραμείνουν κρυμμένες στα παπούτσια. Ταυτόχρονα, δεν θα νιώσετε δυσφορία από το να φοράτε για παράδειγμα αθλητικά παπούτσια χωρίς κάλτσες.

Ποιές αθλητικές κάλτσες τρεξίματος να επιλέξουμε;

Η αλήθεια είναι ότι ναι, υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες αθλητικές κάλτσες για τρεξίματος. Είναι σχετικά μακριά, φτάνουν στη μέση του μόσχου και έχουν σφιχτό λάστιχο. Χάρη σε αυτό, όταν τρέχουμε δεν κατεβαίνουν και εξασφαλίζουν άνεση στους αστραγάλους. Συνιστάται η χρήση τους για όλους τους τύπους σωματικής δραστηριότητας και προπόνησης.