100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 25 ευρώ με πληρωμή μέσω κάρτας ή PayPal
δες λεπτομέρειες

1790 προϊόντα

Ανδρικές κάλτσες – η βάση του στυλ για άνδρες

Ποιο είναι το βασικό στοιχείο της σωστής κάλτσας; Τι πρέπει να γνωρίζω πριν να αγοράσω ένα ζευγάρι ανδρικές κάλτσες; Τι είναι οι ανδρικές κάλτσες αστραγάλου; Αν όλες οι προηγούμενες ερωτήσεις είναι μέσα στο κεφάλι σας από την ώρα που έχετε ανοίξει τον υπολογιστή και ψάχνετε το κατάλληλο ζευγάρι ανδρικές κάλτσες, τότε είστε στο σωστό σημείο. Εδώ υπάρχει μία τεράστια γκάμα από ανδρικές κάλτσες που αφορούν τον άνδρα και μπορείτε να βρείτε από ανδρικές κάλτσες αστραγάλου, ανδρικές κάλτσες μέχρι το γόνατο, μέχρι και ανδρικές κοντές κάλτσες σε όλα τα μεγέθη. Επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει αρκετά με κάποιο στοιχείο του ντυσίματός σας ή έχει παρόμοιους τόνους έτσι ώστε οι κάλτσες σας να έρχονται σε αντίθεση με το υπόλοιπο outfit αλλά να μην είναι ενοχλητικό. Εάν οι κάλτσες σας είναι τελείως αντίθετες με αυτά που φοράτε προτιμήστε όλο το υπόλοιπο outfit να είναι μονόχρωμο για να φαίνεται σκόπιμο.

Ένα ζευγάρι ανδρικές κάλτσες – άνεση στη χρήση

Ως επί το πλείστον, στοιχεία σε ανδρικές κάλτσες όπως κούπες μπύρας, κιθάρες και χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι εκτός ορίων, ιδιαιτέρως όταν η ηλικία σας δεν το επιτρέπει. Οτιδήποτε πολύ επιτηδευμένο θα σας κάνει να φαίνεστε ότι εργάζεστε σε μαγαζί που πουλάει κάλτσες. Όταν πρόκειται για μοτίβα σε ζευγάρι ανδρικές κάλτσες, δεν βλάπτει ποτέ να κολλάς με κλασικές κουκκίδες ή ρίγες. Αν πρόκειται να είστε κάποιος που φοράει κάλτσες με άποψη, θα πρέπει επίσης να είστε κάποιος που δεν τις φοράει αν έχουν φθαρεί η φτέρνα ή το δάχτυλο του ποδιού σας βγαίνει έξω. Μην είστε ο τύπος που αρνείται να βγάλει τις μοδάτες κάλτσες του, όσο επίσημος κι αν είναι ο ενδυματολογικός κώδικας ή η ζέστη που μπορεί να έχει. Αλλάξτε το στυλ των καλτσών σας σε τακτική ή ετοιμαστείτε να πάρετε κάλτσες ως δώρο για κάθε γιορτή και δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνετε λάθος.

Ανδρικές κάλτσες αστραγάλου – ένα must have για κάθε ανδρική ντουλάπα

Το να φαίνεται πολύ ο αστράγαλός σας θα σας κάνει να μοιάζετε με μικρό παιδί. Αν όμως επιθυμείτε να τις φοράτε καλό θα ήταν να γίνετε πιο τολμηρός και να γυρίσετε τα ρεβέρ στο παντελόνι σας, διαφορετικά, προτιμήστε ένα παντελόνι που θα κάνει τις ανδρικές κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο να φαίνονται ελάχιστα ενώ είστε όρθιοι. Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη μεταξύ των ανδρών ότι οι κάλτσες δεν είναι τίποτε άλλο παρά λειτουργικά αξεσουάρ για να κρατάτε τα πόδια σας ζεστά. Αυτή η άποψη είναι απόλυτα λανθασμένη. Όπως κάθε χρόνο εμφανίζονται οι νέες τάσεις της μόδας και στα ρούχα έτσι συμβαίνει και με τις κάλτσες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να φορέσετε κάλτσες με λάθος τρόπο αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου για να ,μην κάνετε ένα τέτοιο λάθος είναι να τις συνδυάζετε άψογα χρωματικά με το υπόλοιπο outfit.

Ανδρικές κοντές κάλτσες – Συχνές ερωτήσεις

Ποιες κάλτσες να διαλέξω με κουστούμι;

Δεν είναι σίγουρα σωστό να φοράτε αθλητικές κάλτσες οποιουδήποτε χρώματος, ακόμη και μαύρες, με επαγγελματικά παπούτσια. Οι αθλητικές κάλτσες έχουν συνήθως ραβδώσεις και είναι κατασκευασμένες από βαρύτερο βαμβακερό υλικό σε σχέση με τις πιο επίσημες. Ο όγκος του βαρύτερου υφάσματος τείνει να τις δείχνει ακόμα μεγαλύτερες όταν τις φοράτε με επίσημο παπούτσι ή με σκαρπίνι. Άρα οι κάλτσες που πρέπει να επιλέξετε για τα επίσημα παπούτσια σας πρέπει να είναι λεπτές σε μια πιο elegant μορφή.

Τι κάλτσες να φορέσω με καφέ παπούτσια;

Αν αναρωτιέστε τι χρώμα κάλτσες να φορέσετε με καφέ παπούτσια πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και καφέ κάλτσες και αν κάτι τέτοιο δεν σας αρέσει τότε δοκιμάστε τα με ταμπά κάλτσες που ταιριάζουν και πολύ ωραία με το μπλε.

Ποιες είναι οι κατάλληλες κάλτσες για αθλητικά παπούτσια;

Οι κατάλληλες κάλτσες για αθλητικά παπούτσια είναι εκείνες που έχουν την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βαμβάκι. Αυτό πρέπει πάντα να το παρατηρείτε επειδή με το να φοράτε βαμβακερές κάλτσες αποφεύγετε τελείως την πιθανότητα της δυσοσμίας στα πόδια σας.