100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή
δες λεπτομέρειες
Δωρεάν παράδοση άνω των 49 ευρώ*
δες λεπτομέρειες
Προϊόντα: 1.292

Ανδρικές ψηλές αθλητικές κάλτσες - Προστασία του αστράγαλου και των γαμπών κατά την προπόνηση

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άντρες χρησιμοποιούν ανδρικές ψηλές κάλτσες τόσο για casual και επίσημα ντυσίματα αλλά και για την προπόνηση τους. Ειδικότερα όταν μιλάμε για αθλητικές ψηλές κάλτσες μιλάμε για πιο χοντρό ύφασμα που θα σας παρέχει προστασία κατα την άθληση. Οι ψηλές ανδρικές κάλτσες για τρέξιμο είναι ένα αξεσουάρ που κάθε άντρας πρέπει να φοράει όταν αθλήτε. Η χρησιμότητα των καλτσών αυτών έρχεται κατά κύριο λόγο στην προστασία που παρέχουν τόσο στους αστραγάλους όσο και στις γάμπες. Φυσικά υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε και αυτό είναι μια επιλογή που θα γίνει βάση των δικών σας προτιμήσεων. Ότι σχέδιο και χρώμα και να διαλέξετε, ένα ζευγάρι ανδρικές αθλητικές ψηλές κάλτσες θα είναι πάντα χρήσιμο κατα την προπόνηση σας.

Άσπρες και μαύρες ανδρικές ψηλές κάλτσες - Κλασικά χρώματα για επίσημο ντύσιμο

Όπως είπαμε και παραπάνω πολλοί είναι οι άντρες που χρησιμοποιούν μακριές ανδρικές κάλτσες και σε επίσημες εμφανίσεις. Σε αντίθεση με τις πιο casual περιστάσεις, οι ψηλές κάλτσες που μπορούν να φορεθούν σε επίσημες εμφανίσεις είναι πιο συγκεκριμένες. Για παράδειγμα τα πιο κλασικά χρώματα για αυτές τις περιστάσεις τα βρίσκει κανείς στις άσπρες και μαύρες ψηλές κάλτσες. Φυσικά πάντα η απόφαση τόσο του σχεδιού ή του υφάσματος αλλά τόσο και των χρωμάτων είναι καθαρά επιλογή βάση του δικού σας προσωπικού στυλ. Ταυτόχρονα όμως η συμβουλή μας είναι πως αν ψάχνετε για κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά ρούχα τότε μία έξυπνη επιλογή είναι οι ανδρικές άσπρες μακριές κάλτσες. Τέτοιου τύπου χρώματα μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ένα κοστούμι ή και κάτι πιο απλό όπως ένα υφασμάτινο παντελόνι με ένα ελαφρύ πουκάμισο.

Nike, Adida, Puma ή 4F ψηλές ανδρικές κάλτσες από διάσημες μάρκες στο Epapoutsia

Ταυτόχρονα όπως σε κάθε είδους ρούχου έτσι και στις ψηλές ανδρικές κάλτσες, οι διασημότερες μάρκες είναι αυτές που θα σας δώσουν τις περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε και να δείτε διάφορες κάλτσες τόσο σε θέμα σχεδίου όσο και θέματα χρωμάτων αλλά και υφάσματος, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψάξετε για ανδρικές Nike, Adidas ψηλές κάλτσες από διάσημα σάιτ όπως το Epapoutsia.gr. Είναι αλήθεια πως η καλύτερη δυνατή ποιότητα στις κάλτσες παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Για να είμαστε πιο ακριβείς όταν ένα ζευγάρι κάλτσες φτιάχνεται από τα καλύτερα υλικά και υφάσματα είναι σίγουρο πως θα σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Ταυτόχρονα η υγιεινή των ποδιών παίζει μεγάλο ρόλο στις κάλτσες. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα όταν μιλάμε για υφάσματα και άνεση είναι και το κατα πόσο τα πόδια σας αναπνέουν μέσα από τις κάλτσες. Και σε αυτό το ερώτημα η απάντηση βρίσκεται στις καλύτερες και ποιοτικότερες κάλτσες που διαθέτουν οι διασημότερες μάρκες.

Ανδρικές ψηλές κάλτσες - Συχνές ερωτήσεις

Πως να φορέσεις ψηλές ανδρικές κάλτσες;

Η ερώτηση αυτή μπορεί να απαντηθεί αρκετά εύκολα. Έχει μεγάλη σημασία το πως θα φορέσεις τις ψηλές ανδρικές κάλτσες. Το σημείο κλειδί είναι ότι πάντα πρέπει η κάλτσα να εφαρμόζεται σωστά στο πόδι και να μην υπάρχει καθόλου ύφασμα που να μην εφάπτεται στο πόδι.

Γιατί να φορέσεις ψηλές ανδρικές κάλτσες;

Αυτό έχει να κάνει φυσικά με το προσωπικό σας στυλ. Όπως προείπαμε οι ψηλές ανδρικές κάλτσες μπορούν να φορεθούν τόσο για αθλητικού λόγους αλλά και για επίσημες και casual εμφανίσεις. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητοι μιας και άλλα τόσα είναι και τα σχέδια που μπορείτε να βρείτε πάνω στις ψηλές ανδρικές κάλτσες.